Cum arată copiii gemenelor Brittany și Briana Deane, căsătorite cu gemeni identici


Gemenele identice Brittany şi Briana Deane Salyers, din Statele Unite, au devenit cunoscute în lumea întreagă, după ce s-au căsătorit cu gemeni identici, iar nunta lor a fost prezentată de postul TLC. 


Cuplurile au devenit populare pe rețelele sociale, iar la scurt timp după căsătorie și-au uimit fanii cu o postare incredibilă. Brittany și Briana au anunțau că sunt însărcinate în același timp. 

Naşterile, însă, nu le-au mai ieşit în tandem. Prima a născut Brittany, un băieţel pe nume Jett, iar la aproximativ patru luni distanță a născut sora ei, Briana- tot un băiețel, pe care l-au numit Jax. Copiii sunt extrem de simpatici, iar în curând vor împlini un an. Asemănarea dintre ei este izbitoare, lucru care nu este de mirare. 

Gemenii identici au ADN similar, astfel că, oficial, copiii lor vor fi veri, dar genetic, datele lor vor fi mai degrabă acelea ale unor fraţi. Cele două cupluri locuiesc împreună şi își amuză fanii cu poze în care poartă haine identice. Cei patru s-au cunoscut la Festivalul Gemenilor din Twinsburg, Ohio - iar nunta lor s-a numit "Twice Upon a Time" şi a fost difuzată pe canalul TLC.

Surorile și soții lor trăiesc toți în aceeași casă, scrie Daily Mail.

 

Sursă foto: Instagram/ salyerstwins

Vezi și: 
 
  • Cum arată copiii gemenelor Brittany și Briana Deane, căsătorite cu gemeni identici

related posts

Modifică setările cookies