Dana Rogoz, zi de naștere sărbătorită în familie. Ce surpriză i-au pregătit copiii


Dana Rogoz a împlinit 38 de ani. Actrița a sărbătorit în familie, alături de soțul și copiii ei. 


Actrița le-a mărturisit urmăritorilor că soțul și copiii i-au pregătit o surpriză deosebită pentru ziua ei de naștere: 

„Ieri, cand m-am întors acasa de la filmari, m-au așteptat cu tort, cadouri și felicitări cu inimioare. Lia a vrut neapărat sa îmi ofere cadou un puzzle, cu care sa ne jucam amândouă, iar Vlad o noua plantă pentru căsuța noastra. Radu mi-a povestit cât de grea a fost negocierea legată de ce fel de tort să îmi aleagă, dar și cu cât de mare entuziasm mă așteptau acasă cu surprizele pregătite pentru mine. Asta e fericirea mea”, a scris Dana Rogoz pe pagina de socializare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz)

Dana Rogoz le-a mai dat fanilor o veste minunată. Actrița a plecat la Festivalul de Film de la Tirana. Scurtmetrajul scris și regizat de ea a fost selectat în cadrul competiției. 

„Împlinesc 38 de ani, mă simt ca la 28 de ani, sincer. Nu știu ce se întâmplă cu trecerea anilor de la un anumit număr încolo. Eu mă simt la altă vârstă, dar e o aniversare foarte frumoasă pentru că în acest moment sunt cu Radu în aeroport căci plecăm spre Tirana, unde scurtmetrajul ‘La Distanță’, scris și regizat de mine, produs de domnul producător Radu Dragomir este selectat acolo în competiție, la Tirana International Film Festival și chiar e frumoasă ocazia asta de călătorie și că se potrivește și cu ziua mea. Chiar e o satisfacție, un moment de bucurie. Deci, asta fac de ziua mea.”, a transmis Dana Rogoz în timp ce se afla în aeroport.

Dana Rogoz face parte din distribuția serialului Groapa, care a debutat recent la PRO TV. Ea interpretează rolul lui Mari, o tânără orfană, care locuiește alături de familia Vlahu. „Pentru mine este o mare bucurie că am găsit o echipă extrem de entuziastă. M-am întors după mulți ani în televiziune și am găsit această echipă dornică să facă lucrurile cât mai bine, cu filmări până la patru dimineața, dar cu chef și cu dorință de a performa. Este o echipă de actori și regizori minunați și mă bucur că fac parte din ea”, a mărturisit ea într-un interviu

Sursă foto: Instagram/ Dana Rogoz

Vezi și: 

  • Dana Rogoz, zi de naștere sărbătorită în familie. Ce surpriză i-au pregătit copiii

related posts

Modifică setările cookies