Pentru a se asigura că îi ajung banii, Dana Rogoz a fost nevoită să învețe să facă economii încă de la o vârstă la care tinerii își fac toate plăcerile.

Dana Rogoz a suferit din cauza lipsei banilor

Cariera Danei Rogoz a început devreme, de când aceasta avea o vârstă fragedă. Aceasta și-a câștigat proprii bani încă de mică, dar, tot de atunci, a fost nevoită să învețe să și aibă grijă de ei. Actrița avea diurnă, însă, fiind copil, mai folosea banii respective pentru jucării, moment în care, era nevoită să mănânce mâncăruri cât mai ieftine.

Cu toate acestea, nu se întâmpla foarte des să fie nevoită să facă astfel de sacrificii și a preferat să fie chibzuită, fiind o alegere de pe urma căreia avea de câștigat pe termen îndelungat.

„Eram copil și trebuia să știu să mă organizez în așa fel încât din banii aia să mănânc și să nu-mi cumpăr jucării, deși exista tentația să-mi iau jucării sau un tricou. Dacă se întâmpla să scap în bazarul din Eforie Sud și să-mi cumpăr ceva, atunci făceam economii și mâncam supe la plic în camera”, a povestit Dana Rogoz, în cadrul unei emisiuni.

Dana Rogoz și-a ajutat familia cu bani

Actrița a mărturisit că de banii pe care îi câștiga nu se folosea doar ea, ci se folosea și familia ei, deoarece îi ajuta financiar pe cei apropiați. Mai mult decât atât, chiar și adulții cu care lucrau ajungeau în punctul în care se împrumutau la ea, atunci când aveau nevoie.

„Preferam să am grijă de bani și, eventual, să pun deoparte pentru frații mei sau pentru familie. Drept urmare, de fiecare dată, la finalul sezonului de filmări, adulții din echipă veneau să se împrumute la mine”, a mai povestit actrița.


Sursa foto: Facebook