Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate din copilăria sa! Ce i s-a întâmplat actriței pe vremea când era Abramburica


În urmă cu aproape două decenii, Dana Rogoz era cunoscută de publicul larg sub numele de scenă Abramburica, un copil bucuros că a întâlnit faima. Cu toate acestea, actrița a trecut printr-o situație nefericită, însă abia acum s-a aflat adevărata poveste!

Tag-uri: #Dana Rogoz

Dana Rogoz se numără printre cele mai cunoscute și apreciațe actrițe dein România. Vedeta a cunoscuc faima la o vârstă foarte fragedă, atunci când făcea partea din trupa Abracadabra. Pe lângă aprecieri și aplauze, Dana Rogoz a cunoscut și o parte mai întunecată a faimei. 

Pe vremea aceea, o fată de vârsta ei a umilit-o și bătut-o în plină stradă, iar acum, după mai bine de 20 de ani, s-a lăudat în mediul online cu fapta sa.

„A înnebunit asta cu perfectul ei… doamne… mi-aduc aminte că în urmă cu ani când venea la (nr. o televiziune)… am bătut-o pe stradă… pur și simplu vorbea îngâmfat… noi de vârsta ei, eu și o prietenă am intrat în vorbă cu ea. 

Sincer o admiram, nah, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir, era o proaspătă vedetă ea cică. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă, rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac”, a fost mesajul transmis de femeia care în urmă cu două decenii a batjocorit-o pe Dana Rogoz în plină stradă.

La rândul său, actrița a văzut postarea și a recunoscut că pur și simplu a încremenit. Și-a adus aminte de momentul teribil prin care a trecut, așa că și-a adunat forțele și  i-a dat un răspuns matur acesteia.

„Și tot Dana-adult vrea să îi răspundă femeii care se laudă acum cu acest comportament. Rușinea e a dumneavoastră, doamnă. Rușine că anii au trecut și că ați rămas la fel. Îmi pare rău pentru proasta educație pe care ați primit-o când erați copil, dar nu pot să vă scuz pentru adultul care ați devenit. Pare că sunteți la rândul dumneavoastră mamă. Cum ați reacționa când copilul ar veni acasă bătut și scuipat de altcineva?

Îmi imaginez, cu tristețe, că încurajați genul acesta de comportament. Îmi imaginez că ați fi fericită știind că v-a moștenit și că tradiția merge mai departe. Pentru copilul meu și pentru alți copii sunt furioasă acum. Sunteți mândră de ce mi-ați făcut împreună cu prietena dumneavoastră încât aveți curajul să vă lăudați pe contul meu? Să vă fie rușine. Nu ați înțeles nimic din viața asta”, a scris Dana Rogoz, pe blogul personal.

Sursă foto: Arhivă

  • Dana Rogoz, dezvăluiri neașteptate din copilăria sa! Ce i s-a întâmplat actriței pe vremea când era Abramburica

related posts

Modifică setările cookies