Adelina Pestrițu, o nouă lecție din seria „Moda bunelor maniere”: Cum ridicăm un obiect scăpat pe jos


Adelina Pestrițu are o comunitate online de 1,8 milioane de oameni și este câștigătoarea titlului „Best Influencer 2019” la E! People Choice Awards. Mai nou, lecțiile sale de bune maniere sunt foarte apreciate de fanii ei. 


În cel mai recent video, Adelina le explică urmăritorilor două reguli de comportament în societate. 

1. Ni se întâmplă tuturor ca un obiect din mână să ne scape pe jos. Unii am considera că este prea puțin important cum ne aplecăm să ridicăm obiectul căzut, însă Codul Bunelor Maniere ne recomandă să adoptăm o poziție cât mai puțin stridentă când facem asta.

2. Când cineva intră într-o încăpere, este recomandat să fie cu fața către cei pe care urmează să-i vadă în interior, fie că îi cunoaște sau nu. Este o formă de respect față de cei prezenți.

P.S. Acest video face parte dintr-o serie de Reels, în care vom învața împreună, lucruri elementare despre cum să adoptăm un comportament potrivit în societate. Pe unele le cunoaștem deja, însă pe altele le vom descoperi, tot împreună, pe parcursul acestor episoade, sper eu folositoare și de implementat într-o societate cât mai civilizată”, a scris Adelina pe Instagram. 

Fanii Adelinei i-au răspuns cu sute de mesaje de apreciere: 

„Foarte interesant! Mulțumesc pentru aceste doua situații, bine de știut! Felicitări!”, „Felicitări Ade. Așteptăm din nou ceva interesant. Mulțumesc pentru tot ceea ce faci. Te urmăresc mereu cu mare mare drag”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

Sursă Instagram/ adelina.pestritu

Vezi și: Categorii de efecte pe TikTok


  • Adelina Pestrițu, o nouă lecție din seria „Moda bunelor maniere”: Cum ridicăm un obiect scăpat pe jos

related posts

Modifică setările cookies