Acum e o zeiță a modei, dar în trecut era ridiculizată pentru alegerile vestimentare. Motivul pentru care Victoria se asorta cu David Beckham


Victoria Beckham este, în prezent, una dintre cele mai stilate femei din lume. De la o cântăreață cu niste calități vocale îndoielnice a ajuns unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari.


Colecțiile ei de haine sunt apreciate atât de critici, cât și de vedete, iar cu aparițiile sale în public nu dă niciodată greș. Întotdeauna este sofisticată și eleganta. Într-o singura zi, Victoria a reușit să impresioneze cu trei outfituri diferite, care mai de care mai stylish.

Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa. La începutul carierei, Victoria Beckham era ridiculizată pentru alegerile ei vestimentare. Invitată în emisiunea lui Jimmy Fallon, The Tonight Show, vedeta a dezvăluit de ce se asorta pe covorul roșu, în trecut, cu soțul său, David Beckham.

“Pur și simplu ni se părea o idee bună. Chiar ni se părea! Eram naivi atunci, nu ne pricepeam la modă. Ne distram și noi… și, sincer, asta ar trebui să fie și ideea”, a spus Victoria.

“Sincer, mi-ar plăcea să am curaj să o fac și acum. Pe vremuri ziceam: ‘Hei, hai să ne îmbracăm amândoi în piele’ și o făceam! “, a mai spus vedeta.

 

VEZI SI: “Ce s-a întâmplat cu fața ei? Mă sperie” Victoria Beckham, apariție bizară la o emisiune tv

Victoria Beckham se bucură de un succes internațional cu noile sale colecții vestimentare și de cosmetice.  “Mă simt atât de norocoasă! Asta îmi place să fac. Iubesc moda. Iubesc frumosul. Îmi place să fac femeile să se simtă bine”

În emisiunea lui Jimmy Fallon, Victoria a fost întruchiparea eleganței într-un outfit alb. În aceeași zi , vedeta a mai fosT văzută într-o little black dress și  un outfit bleumarin. Vezi GALERIA FOTO de mai jos!

Sursa foto: Profimedia, Getty Images

  • Acum e o zeiță a modei, dar în trecut era ridiculizată pentru alegerile vestimentare. Motivul pentru care Victoria se asorta cu David Beckham

related posts

Modifică setările cookies