De 24 de ani îi ascunde acest lucru soțului! Victoria Beckham: „Vă spun sincer, dacă m-ar vedea, David ar da divorț”


Victoria Beckham n-ar trebuie să se gândească prea mult la un răspuns dacă ar fi întrebată ce ar lua cu ea pe o insulă pustie. 


Fosta membră a trupei Spice Girls a dezvăluit că în 24 de ani de mariaj a făcut tot posibilul ca David Beckham să nu-i vadă sprâncenele naturale.

Vedeta care este un adevărat fashion icon și are propria linie de cosmetice nu apare niciodată în fața soțului fără a avea sprâncenele conturate. 

„David nu m-a văzut niciodată fără sprâncenele mele. Vă spun sincer, dacă m-ar vedea, ar da divorț” , a spus Victoria într-un interviu acordat publicației Allure, scrie Marie Claire

Victoria își iubește produsele de înfrumusețare (în special creionul pentru sprâncene), dar spune că are limite în ceea ce privește procedurile cosmetice.

Soția lui David Beckham a demontat zvonul potrivit căruia și-ar fi operat nasul. Ea a vorbit sincer despre faptul că regretă decizia de a-și face implanturi mamare, pe care și le-a scos în 2014. Victoria a vorbit și despre rutina sa intensă de antrenament, cinci zile pe săptămână. 

Fosta membră a trupei Spice Girls s-a destăinuit și despre cum încearcă să insufle idealurile corecte fiicei sale, Harper, care este deja interesată de machiaj și frumusețe. Victoria spune că își dorește ca Harper să își iubească propria unicitate. 

Fotografii: Getty Images

  • De 24 de ani îi ascunde acest lucru soțului! Victoria Beckham: „Vă spun sincer, dacă m-ar vedea, David ar da divorț”

related posts

Modifică setările cookies