La majoratul fiicei pe care a abandonat-o nu a a mers, dar la ziua Victoriei Beckham a dansat până-n zori! Tom Cruise, de neoprit la 61 de ani


Tom Cruise a fost în formă maximă la ziua Victoriei Beckham: în vârstă de 61 de ani, actorul a făcut senzație pe ringul de dans, până în zori de zi, potrivit invitaților.


În urmă cu o săptămână, fiica sa, Suri, a împlinit 18 ani, însă Tom Cruise nu se afla nici măcar în același oraș. Deci nici vorbă să o fi vizitat de ziua ei, nici măcar pe ascuns, fără să afle presa.

Au trecut mai bine de 10 ani de când Suri și tatăl ei nu au mai fost văzuți împreună și se pare că nici măcar majoratul fetei nu l-a… impresionat pe Tom Cruise.


Însă nu a lipsit de la petrecerea lui Posh Spice. Bun prieten cu David Beckham, Cruise a fost invitat la aniversarea Victoriei, care a împlinit 50 de ani. Actorul s-ar fi dat în spectacol pe ringul de dans, impesionand cu forma sa fizică la 61 de ani.

Vezi si: Dezmăț total de ziua Victoriei Beckham: nu s-a mai putut ține pe picioare și a fost cărată în cârcă de David Beckham

Fanii și-au exprimat dezamăgirea pe rețelele de socializare legat de faptul că actorul a sărbătorit-o pe Victoria, dar pe fiica sa nu.

“Incredibil! De asta nu îl place lumea pe Tom Cruise”.

“Ca tată, să îi fie rușine!”

Tom și Katie au divorțat în 2012, dar actrița nu deschide niciodată acest subiect. Cel mai probabil a semnat un contract de confidențialitate și nu are dreptul să vorbească despre fostul soț. Cu siguranță, toate acestea au legătură cu Scientologia, religia al cărei adept este Tom Cruise. Convingerile religioase ale actorului se pare că l-ar fi despărțit de Katie Holmes, care ar fi “fugit” de acasă, pentru a-și salva fiica.Se spune că Biserica Scientologică nu i-ar permite lui Cruise să o vadă pe Suri, însă oficialii au negat această informație.

“Dacă și-ar dori să o vadă, ar putea face asta. Până și pușcăriașii au dreptul să își vadă copii”, a spus o sursă apropiată actorului în New York Post.

@snaketology Katie Holmes is a great mother. I hope she never looks back. #scientology #snaketology #katieholmes #tomcruise #suricruise #victoriabeckham #spicegirls #disconnection #london #mayfairlondon #dad #mom #taylorswift #foryou ♬ I Can Do It With a Broken Heart - Taylor Swift
  • La majoratul fiicei pe care a abandonat-o nu a a mers, dar la ziua Victoriei Beckham a dansat până-n zori! Tom Cruise, de neoprit la 61 de ani

related posts

Modifică setările cookies