Tom Cruise se iubește cu o rusoaică mai tânără cu 25 de ani decât el. Cine este tânără care l-a cucerit iremediabil


Tom Cruise și-ar fi găsit în sfârșit dragostea în brațele unei rusoaice cu 25 de ani mai tânără decât el.Ce este noua iubită a lui Tom Cruise

Potrivit Daily Mail, actorul a fost surprins „giugiulindu-se” cu Elsina Khayrova. Se pare că cei doi au fost împreună la o petrecere în Mayfair din Londra, pe 9 decembrie, în jurul orei 21:00, și au fost surprinși în timp ce dansau.

„Erau de nedespărțit, în mod clar un cuplu. El părea să fie îndrăgostit de ea”, a susținut persoana din interior. „Și-a petrecut cea mai mare parte a nopții dansând cu doamna Khayrova, dar la un moment dat s-a aruncat în mijlocul unui grup de femei.”

Un alt detaliu care confirmă că cei doi au fost împreună este un videoclip pe care Khayrova l-a încărcat în același interval de timp, din care reiese că a călătorit la Londra.

Elsina Khayrova este fiica unui important parlamentar rus, fost model și, de curând, fosta soție a unui oligarh care face comerț cu diamante, Dmitri Tsetkov.

Chiar dacă în trecut a apărut în presă pentru diferite probleme juridice, dar și financiare, Khayrova este cunoscută mai ales pentru că a prezentat rochii superbe și a participat la petreceri de înaltă societate. De asemenea, ea are 36 de ani, iar Cruise are 61 de ani, potrivit tvmania.ro.

Sursă foto: Instagram/ Getty Images

  • Tom Cruise se iubește cu o rusoaică mai tânără cu 25 de ani decât el. Cine este tânără care l-a cucerit iremediabil

related posts

Modifică setările cookies