„Misiune imposibilă 7”: Tom Cruise și cea mai periculoasă cascadorie pe care a realizat-o vreodată


Tom Cruise revine cu o serie de cascadorii uluitoare în „Mission: Impossible 7 - Dead Reckoning”. Actorul reia rolul agentului Ethan Hunt în celebra franciză de acțiune. 


Noul trailer pentru Dead Reckoning a fost lansat în urmă cu câteva ore, iar fanii sunt nerăbdători să vadă ce le-a pregătit starul de la Hollywood. 

Nu mai e niciun secret că Tom Cruise își face singur cascadoriile periculoase și de câteva ori chiar s-a rănit la filmări. 

Anul trecut, actorul în vârstă de 60 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor după ce a povestit că a realizat cea mai mare cascadorie din istoria cinematografiei, în cadrul viitorului film Mission Impossible 7, iar acum fanii au ocazia să-l vadă în acțiune pe actor.

„Tom nu ne dezamăgește niciodată!”, „Omul ăsta a salvat Hollywoodul. Este singurul motiv pentru care mai intru într-o sală de cinema!”, „Clar va fi filmul anului!”, „Mă uit la filmul ăsta de când eram copil! De fiecare dată când apare rupe tot. Tom e comoara națională”, sunt câteva dintre comentariile postate de fanii seriei. 

În trailerul de 2 minute și 40 de secunde, Tom Cruise conduce o motocicletă pe o stâncă, apoi se aruncă de acolo cu motorul, se desprinde și execută un salt cu paraşuta. 

Tom Cruise a explicat faptul că această cascadorie a necesitat ani de pregătire, fiind nevoit să lucreze cu experți din mai multe domenii pentru a se asigura că totul decurge fără probleme. Pe lângă asta, Tom Cruise spune că a avut nevoie și de o anumită stare de spirit pentru a executa această cascadorie. 

Din distribuție mai fac parte: Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Henry Czerny, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Cary Elwes, Rob Delaney, Indira Varma, Shea Whigham, Mark Gatiss, Esai Morales și Charles Parnell.

Premiera filmului va avea loc în 12 iulie 2023. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ capturi Youtube
 
  • „Misiune imposibilă 7”: Tom Cruise și cea mai periculoasă cascadorie pe care a realizat-o vreodată

related posts

Modifică setările cookies