Conform unei persoane apropiate acestora, cei doi au decis să încheie relația într-un mod amical, deoarece locuiesc în același bloc, iar întâlnirile accidentale ale acestora ar fi fost stânjenitoare.

„A încheia lucrurile într-o notă proastă ar fi fost ciudat, dacă s-ar fi ciocnit unul de altul, în lift. Nu există regrete între ei. Relația lor, pur și simplu, și-a urmat cursul”, a spus o sursă apropiată, conform The Sun.

Separarea lor a venit la doar câteva zile după ce actorul i-a cunoscut pe cei doi copii ai acesteia și ai fostului ei soț, Dmitri Tsvetkov, un oligarh rus care face o adevărată avere din diamante și un apropiat al lui Vladimir Putin.

Înainte de despărțire, Tom Cruise și Elsina Khayrova petreceau din ce în ce mai mult timp împreună, iar actorul înnopta regulat în apartamentul Elsinei, din Londra. Aceștia au mers împreună la o gală cu scop caritabil, în același oraș, unde Prințul William a fost oaspetele de onoare.

Cei doi luaseră decizia de a-și ascunde relația o perioadă și au reușit să facă acest lucru timp de câteva săptămâni. Cu toate acestea, prietenii lor apropiați știau de povestea lor de dragoste și le respectau intimitatea, fără a face dezvăluiri care nu își aveau rostul.

„Este bine cunoscut în cercul Elsinei că ea și Tom sunt acum un cuplu. Au fost foarte apropiați în ultimele săptămâni, dar au mare grijă să nu fie fotografiați împreună pentru că vor să-și păstreze intimitatea.

Tom a stat peste noapte în apartamentul Elsinei, care, după cum vă puteți imagina, este un loc foarte frumos. Le place să petreacă împreună și, în ciuda bogăției lor, fac multe dintre lucrurile pe care le fac cuplurile normale”, au mai spus persoanele apropiate fostului cuplu.

 

Sursa foto: Getty Images, Instagram