Adio rotunjmi: Kim Kardashian spune că face sport 2 ore pe zi! Cum arată acum corpul ei în cei mai mici bikini


În urmă cu doi ani, surorile Kardashian reprezentau prototipul femeilor voluptoase și sexy, cu rotunjumi fix acolo unde trebuie. Însă atât Kim, cât și Khloe și-au transformat corpul radical și acum se mândresc cu siluete de fotomodel.


Kim Kardashian și-a etalat silueta tip clepsidră în cele mai nou pictorial de pe Instagram. Vedeta a pozat într-un costum de baie minuscul, în două piese, care i-a pus în valoare talia de viespe și abdomenul tonifiat.

Kim face eforturi intense pentru a arăta atât de bine. Toată transformarea ei a început în primăvara anului trecut, când a slăbit 7 kg în 3 săptămâni ca să încapă în rochia lui Marilyn Monroe, la MET Gala. A continuat să slăbească până a dat jos, în total, aproape 10 kg.

“M-am gândit la rochie ca la un rol. Mi-am dorit foarte mult să port rochia, era foarte important pentru mine. De fapt, m-a învățat multe despre un stil de viață sănătos și de atunci am continuat a mănânc foarte sănătos. Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahăr, la junk food, la prăjeli. Mi-a schimbat viața complet”, a spus Kim.

Acum Kim Kardashian le-a dezvăluit fanilor că face sport cu un antrenor personal 2 ore pe zi. Vedeta a postat și câteva imagini de la antrenamente, unde se vede că lucrează cu greutăți.

 

Și sora ei, Khloe Kardashian, este la fel de pasionată de fitness. Și ea a slăbit enorm în ultimii ani și și-a schimbat radical trupul. În loc de colăcei, acum are o musculature bine definită și este mai suplă ca niciodată. Khloe mărturisește că se trezește în fiecare dimineața la 6 pentru a face sport.

 

  • Adio rotunjmi: Kim Kardashian spune că face sport 2 ore pe zi! Cum arată acum corpul ei în cei mai mici bikini

related posts

Modifică setările cookies