Visul oricărui bărbat: surorile Kardashian, surprinse la plajă! Femeile cu cele mai apetisante rotujimi, spectacol în valurile marii


Cele mai cunoscute și dorite surori din lume – surorile Kardashian – au făcut un adevărat spectacol pe plajele exotice din Turks and Caicos. Kim, Khloe și Kourney și-au etalat formele apetisante în costum de baie, spre încântarea fotografilor, care le-au surprins din toate unghiurile.


În vârstă de 43 de ani, Kim Kardashian este în cea mai bună formă din viața ei. Dacă în trecut era cunoscută pentru formele ei “pline”, acum vedeta de reality show este “trasă prin inel” – are o talie minusculă, un abdomen perfect plat… singurul care a rămas (aproape) neschimbat fiind posteriorul ei celebru și bombat, spre încântarea fanilor.

Pentru a nu mai sta cu frica paparazzilor atunci când iese la plajă, Kim Kardashian a muncit din greu în ultimii ani. Totul a început de când a slăbit 10 km, în urma cu 2 ani, pentru a încăpea în rochia lui Marilyn Monroe la Met Gala. Apoi vedeta a început să facă sport intens – câte 2 ore pe zi, cu un antrenor personal.

“M-am gândit la rochie ca la un rol. Mi-am dorit foarte mult să port rochia, era foarte important pentru mine. De fapt, m-a învățat multe despre un stil de viață sănătos și de atunci am continuat a mănânc foarte sănătos. Am slăbit 9,5 kilograme în total. Am renunțat la zahăr, la junk food, la prăjeli. Mi-a schimbat viața complet”, a spus Kim.

“Scopul meu e să pun masă musculară și să fiu puternică și deja se vede o diferență uriașă”, spune Kim Kardashian despre noua ei silueta sculptată.

Pe plajele din Turks and Caicos, Kim a pozat alături de sora ei, Khloe Kardashian, care este la fel de pasionată de fitness. Și ea a slăbit enorm în ultimii ani și și-a schimbat radical trupul. În loc de colăcei, acum are o musculature bine definită și este mai suplă ca niciodată. Khloe mărturisește că se trezește în fiecare dimineața la 6 pentru a face sport.

Kourtney, cea mai mare dintre surori, care a născut anul trecut al patrulea copil, este și ea în formă maximă, după cum o demonstrează imaginile postate pe Instagram.

Sursa foto: PROFIMEDIA, INSTAGRAM

  • Visul oricărui bărbat: surorile Kardashian, surprinse la plajă! Femeile cu cele mai apetisante rotujimi, spectacol în valurile marii

related posts

Modifică setările cookies