Kim Kardashian părea că este înțepenită într-o rochie Balenciaga la petrecerea Vanity Fair. Modelul s-a deplasat cu greu în ținuta strânsă pe corp


Kim Kardashian a sosit la petrecerea Oscar Vanity Fair din 2024 într-o rochie albă, personalizată, de la Balenciaga. În timp ce unii i-au lăudat alegerea, alți interauți au glumit pe seama ținutei, considerând că nu a fost prea inspirată.


Kardashian s-a orientat spre un minimalism mai rafinat pentru petrecerea de anul acesta, dând prioritate unei siluete simple, dar izbitoare, în detrimentul culorilor strălucitoare sau al ornamentelor cu bijuterii – și a funcționat. Stiliștii i-au apreciat alegerea, scrie vogue.com.

Rochia fără bretele are un decolteu ascuțit, sculptural, dar elegant. Foarte strânsă pe corp, i-a evedențiat talia subțire a lui Kardashian. În schimb, modelul s-a deplasat mai greu, făcând pași mici. Vezi video de mai jos.

În timp ce unii fani i-au lăudat ținuta și silueta, alții au făcut glume pe seama apariției sale la petrecerea Vanity Fair:

„Sunt probabil cea mai anti-kardashian persoană, dar din respect pentru modă trebuie să spun că arată uimitor”;

„Probabil cel mai bun look al ei”;

„Nu am văzut-o niciodată să arate așa de elegant”;

„Partea din față arată ca unele dintre acele unghii nebunești ascuțite acrilice”;

„Arată ca un șervețel împăturit pe o masă de sărbătoare”;

„Arată ca un avion de hârtie”;

La petrecerea emblematică, modelului i s-au alăturat surorile ei vitrege Kendall Jenner, purtând o rochie de la Maison Margiela și Kylie Jenner - o ținută semnată Ludovic de Saint Sernin. Mama lor, Kris Jenner, a fost elegantă într-o rochie Oscar de la Renta. Se pare că vremurile în care această familie legendară părea să se îmbrace aproape la fel au dispărut. În prezent, fiecare alege designeri diferiți.

  • Kim Kardashian părea că este înțepenită într-o rochie Balenciaga la petrecerea Vanity Fair. Modelul s-a deplasat cu greu în ținuta strânsă pe corp

related posts

Modifică setările cookies