Kim Kardashian are o viață la care multă lume doar visează. Mereu în lumina reflectoarelor și cu o mulțime de bani și de fani, cea mai cunoscută dintre surorile Kardashian trebuie să sacrifice foarte multe pentru viața pe care o are în prezent.

Kim Kardashian își poate pierde memoria definitiv

Cei care urmăresc serialul în care apare alături de familia ei știu că aceasta are un program extrem de încărcat. Cu multe ore de filmare alături de surorile și de mama lor, multe afaceri de succes pe care le deține, implicarea ca avocat în cazurile sociale, proiectele pe care le acceptă, dar și cu faptul că este mama a patru copii, Kim Kardashian ajunge să doarmă mult mai puțin decât este normal.

Prin urmare, unele probleme și-au făcut, deja, apariție, iar sora lui Kylie Jenner a recunoscut că se confruntă cu pierderi temporare de memorie.

„M-am uitat pe TikTok și m-am văzut mergând la oameni, fani pe care îi cunosc și îi iubesc, spunându-le toate secretele noastre SKIMS, despre cum vom lansa, în curând, produse pentru bărbați... de fapt, nu-mi amintesc nimic din asta.

M-am simțit ca într-un vis. Ca și cum aș fi mers. Am crezut că am visat asta. Ca și cum toată această dimineață a fost un vis complet încețoșat”, a spus aceasta.

Kim Kardashian nu poate ține pasul cu lipsa de somn

Magnatul american a recunoscut că este dependentă de muncă, iar programul încărcat nu îi permite să se odihnească atât cât ar trebui. Prin urmare, oboseala care s-a instalat poate duce, conform medicilor, la pierderi de memorie temporare.

Chiar și așa, sunt șanse foarte mici ca celebra Kim Kardashian să renunțe la lucrurile pe care le are de făcut, mai ales că a recunoscut cât de mult îi place să fie în centrul atenției.

 

Sursa foto: Instagram