Adriana Lima a născut al treilea copil. Ce nume special i-a dat bebelușului


Adriana Lima, supermodelul brazilian, a născut cel de-al treilea copil. Bebelușul este primul copil cu actualul partener, Andre Lemmers.


Băiețelul, numit Cyan, a venit pe lume în data de 29 august în Santa Monica, California, iar vestea a fost împărtășită cu fanii fostului îngeraș de la Victoria's Secret printr-o fotografie publicată pe rețelele de socializare. Alături de imaginea care redă ochiul bebelușului, Adriana Lima a adăugat o descriere prin care explică semnificația numelui Cyan.

 

"Cianul este o combinație între verde și albastru în spectrul vizibil al luminii. Cyan este culoarea apelor din Bora Bora și Maldive, locuri aflate pe lista de dorințe a familiei noastre. Cyan acum este culoarea noastră preferată... culoarea ochilor băiețelului nostru".

Potrivit publicației People, atât mama, cât și copilul sunt bine, sănătoși și acasă, iar primele indicii sugerează că Cyan are ochii și buzele modelului.

Fostul înger Victoria's Secret, în vârstă de 41 de ani, a mai adus pe lume doi copii, pe fiicele Valentina, acum în vârstă de 12 ani, și Sienna, acum în vârstă de 9 ani, în 2009 și, respectiv, 2012, cu soțul ei de atunci, Marko Jarić.

Fostul cuplu s-a despărțit în 2014, după cinci ani de căsnicie.

În 2021, Adriana Lima a început o relație cu Andre Lemmers, în vârstă de 41 de ani, iar în februarie au anunțat că așteaptă un copil împreună.

Sursă foto: Instagram
 
Vezi și: 
 
  • Adriana Lima a născut al treilea copil. Ce nume special i-a dat bebelușului

related posts

Modifică setările cookies