“Nu pare aceeași persoană!” Adriana Lima explică, în sfârșit, de ce arată atât de diferit în ultima vreme


În urmă cu 15 ani era una dintre cele mai frumoase femei din lume și, cu siguranță, și în prezent impresionează cu frumusețea ei. Însă un lucru este cert: Adriana Lima arată diferit în ultima vreme, iar specialiștii sunt de părere că nu dar vârsta e “de vină”. Modelul oferă, în sfârșit, explicații. Nu că ar datora cuiva.

Tag-uri: #Adriana Lima

Are 42 de ani, e mama a trei copii și unul dintre cele mai apreciate modele din toate timpurile. Deși în ultima vreme s-a dedicat mai mult familiei, dând naștere celui de-al treilea copil în 2022, brazilianca a revenit pe covorul roșu, acolo unde se simte cel mai bine. 

Adriana și-a făcut apariția la premiera din Los Angeles a filmului the Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes, unde fanii au remarcat că arată “diferit” față de cum o știau. Speculațiile au apărut imediat  - unii și-au dat cu părerea că este umflată la față în urma unei operații estetice, precum un facelift sau injectare cu fillere.

Fotomodelul a vrut să puna capăt acestor speculații, așa că a postat pe Instagram o imagine în care apare fără machiaj, cu explicații:

“Aceasta este fața obosită a unei mame de fiică adolescenta, doi pre-adolescenți,  un bebeluș de 1 an care de abia începe să meargă și trei câini… vă mulțumesc că-mi purtați de grijă”, a scris ironic Adriana Lima.

Sursa foto: GETTY IMAGES

  • “Nu pare aceeași persoană!” Adriana Lima explică, în sfârșit, de ce arată atât de diferit în ultima vreme

related posts

Modifică setările cookies