Alessandra Ambrosio, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată fostul îngeraș Victoria's Secret la 41 de ani


Alessandra Ambrosio, renumitul fotomodel brazilian, se mândrește cu o formă fizică de invidiat la 41 de ani. Aflată în vacanță în Muntenegru, fostul îngeraș Victoria's Secret le-a arătat încă o data fanilor de pe rețelele sociale de ce a fost supranumită una dintre cele mai sexy femei din lume.


Dovada a venit prin intermediul unor fotografii publicate pe contul de instagram. Aflată pe una dintre superbele plaje din Muntenegru, Alessandra Ambrosio a fost protagonista unei ședințe incendiare în costum de baie, în care și-a etalat silueta de invidiat.

Deși a trecut prin două nașteri și nu mai este tânăra de 20 de ani, care defila timid pe marile podiumuri de modă, fotomodelul brazilian rămâne într-o condiție fizică incredibilă, de parca timpul ar fi stat în loc pentru ea.

Într-una din fotografii, Alessandra Ambrosio își etalează abdomenul cu pătratele și picioarele tonifiate într-un costum de baie verde, din două piese, pe care l-a accesorizat cu o pălărie și un kimono.

Formele sale de invidiat pot fi admirate și în cealaltă fotografie publicată de fotomodel pe instagram, în care pozează în apă.

"O femeie superbă", "O frumusețe pe plajă", "Cea mai frumoasă femeie din lume", i-au scris fanii în secțiunea de comentarii.

Sursă foto: Instagram, Getty Images

  • Alessandra Ambrosio, apariție incendiară în costum de baie. Cum arată fostul îngeraș Victoria s Secret la 41 de ani

related posts

Modifică setările cookies