Alessandra Ambrosio, apariție irezistibilă în costum de baie la 40 de ani


La 40 de ani și după două nașteri, Alessandra Ambrosio are un trup de zeiță. Supermodelul a lansat o nouă colecție de costume de baie și a realizat o ședință foto incendiară la plajă. 


Este unul dintre celebrii îngerași Victoria’s Secret și a făcut furori ani la rând pe marile podiumuri de modă din întreaga lume. 

Alessandra Ambrosio se menține într-o formă fizică de invidiat, iar ultimele fotografii postate de topmodel pe rețelele de socializare nu fac decât să confirme acest lucru. 

Brazilianca își promovează cea mai recentă colecție de costume de baie pe Instagram. Alessandra s-a pozat pe o plajă superbă, în timp se relaxa pe un hamac cu o nucă de cocos în mână. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAL Floripa (@galfloripa)

Topmodelul și-a etalat picioarele interminabile și abdomenul tonifiat. “Arăți minunat!”, “Ai cele mai frumoase picioare din lume”, “Ești perfectă!”, “Zeiță!”, “Și așa mi-am început săptămâna bine”, i-au scris internauții. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GAL Floripa (@galfloripa)

Alessandra are peste 10 milioane de fani pe contul de Instagram, iar pagina pe care își promovează costumele de baie a adunat și ea peste 180.000 de urmăritori. Brazilianca este una dintre cele mai bogate manechine din lume. Ea are doi copii cu afaceristul Jamie Mazur. Cei doi s-au despărțit în 2018, după zece ani de relație. În prezent, manechinul se iubește cu modelul Richard Lee. 

 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Femeie bătută crunt în centrul orașului Râmnicu Vâlcea

 

 

 

  • Alessandra Ambrosio, apariție irezistibilă în costum de baie la 40 de ani

related posts

Modifică setările cookies