Ce fetiță superbă are Alessandra Ambrosio! La 12 ani, Anja e model și seamănă leit cu mama sa


Alessandra Ambrosio este una dintre cele mai frumoase femei din lume, iar defilările ei pe podiumul de la “Victoria’s Secret” sunt memorabile. Fotomodelul are o fetiță superbă, care îi calcă pe urme și cochetează deja cu modellingul.


Alessandra (39 de ani) a postat câteva imagini pe contul de Instagram de la o ședință foto, la care a participat alături de fiica ei, Anja. Cele două au pozat în costume de baie, set mamă-fiică, pe o plajă însorită din California. 

Frumoasa Anja Louisa este varianta mai mică a mamei sale. Fetița seamănă leit cu Alessandra și este la fel de talentată în fața aparatului de fotografiat. Fotomodelul și-a lansat în 2019 propria colecție de costume de baie, sub numele Gal Floripa. Anul acesta a debutat și cu Gal mini line, o colecție de costume de baie pentru fetițe. 

Fotomodelul a declarat, potrivit Page Six, că-și dorește ca noile sale costume, în ediție limitată, “să creeze o mulțime de amintiri speciale pentru mamele și fiicele lor”.

Mai multe fotografii cu Alessandra Ambrosio și Anja în galeria foto de mai jos

Alessandra are doi copii: Anja (12 ani) și Noah (8 ani) cu fostul logodnic, afaceristul Jamie Mazur. Într-un interviu pentru Harper’s Bazaar, fotomodelul a mărturisit că-și dorește ca odraslele ei să facă ceea ce iubesc. “Vreau să facă tot ce-și doresc, ceea ce iubesc ei. Iar dacă aleg modelling, atunci voi fi acolo la fiecare pas și o să-i susțin”, a spus aceasta în 2018.

Fotografii: Instagram Alessandra Ambrosio  

Vezi și VIDEO: Quiche cu somon și broccoli

 

  • Ce fetiță superbă are Alessandra Ambrosio! La 12 ani, Anja e model și seamănă leit cu mama sa

related posts

Modifică setările cookies