În urmă cu doar câteva săptămâni, după ce au intrat în 2024 separat, Ema Uta a decis să îi mai dea o șansă lui Alex Bodi, iar afaceristul pare determinat să nu o mai lase să scape și de această dată.

Milionarul din Mediaș a făcut câteva gesture pentru Ema Uta, pentru a-i demonstra că nu mai vrea să o piardă, dar și că intențiile sale sunt cât se poate de serioase. Acesta și-a tatuat chipul ei, i-a cumpărat o mașină de 150.000 de euro de Ziua Îndrăgostiților și nu s-a oprit aici.

Recent, i-a dedicat o piesă de dragoste, după ce, mai multe săptămâni, i-a simțit lipsa. De data aceasta, despărțirea lor părea să fie una definitivă, dar și-au dat seama că nu pot sta departe unul de altul.

„De m-aș duce-n lung și-n lat, să caut ca un disperat, tot n-aș găsi diamant să lumineze ca tine întunericul din mine. De n-ai fi tu, atunci cine? Cine ți-ar da inima să rămână fără ea. Ți-aș da ochii mei, să rămân eu fără ei. Doar ție, ție, că îi meriți, iubire”, a fost melodia dedicate de Alex Bodi Emei Uta, după împăcare.

La începutul lunii decembrie, Alex Bodi recunoștea, în cadrul unei emisiuni televizate, că motivul pentru care relația sa cu Ema Uta s-a încheiat a fost unul copilăresc. Cu toate acestea, avea doar cuvinte de laudă la adresa fostei sale partenere și susține că relația lor fusese una frumoasă și sinceră.

„A fost iubire curată, nu e normal să uiți. Indiferent de ce se va întâmplă, sentimentele nu ți le va șterge nimeni. A fost o relație frumoasă, nu pe interes. S-au întâmplat mai multe lucruri copilărești. Nu au fost, însă, motive de înșelat, a fost o despărțire copilărească, de orgolii”, a precizat acesta.


Sursa foto: Instagram