Reacția fanilor spune tot: “Măiculiță!” Ținuta minusculă în care Ema Uta și-a făcut apariția la un party


“Măiculiță!” – a fost reacția sinceră a fanilor în momentul în care Ema Uta a făcut cea mai recentă postare pe rețelele de socializare. Ema și-a prezentat ținuta incredibil de sexy cu care a fost la o petrecere cu câteva zile în urmă.


Tag-uri: #Ema Uta

Ema Uta arată divin în cele mai recente imagini de pe Instagram. Make-up artista și-a etalat corpul perfect într-o ținută minusculă, cu care recent a făcut furori la un party. 

Fanii sunt conștienți de cât de mult muncește Ema pentru un asemenea fizic. “Arăți incredibil de bine! Felicitări! Privind, pare că ești norocoasă, dar e vorba de multă muncă și o rutină zilnică de alegeri sănătoase și multă disciplină. Ești wow!”.

“Jos pălăria. Un corp superb!”, au comentat fanii.Cum de arată Ema atât de bine? „Nu arăt atât de bine precum mi-aș dori, dar ce pot să zic, mănânc de toate în afară de pâine, pizza, în general carbohidrați. Pe astea le evit. În rest mănânc orice. De fapt, nu mănânc orice, nu mănânc niciodată stafide. Nu îmi plac deloc. Diete nu. Într-adevăr evit alimentele astea, dar nu am ținut diete niciodată. Bine eu am și avut noroc de la natură că așa am fost întotdeauna. Nu am avut niciodată o burtică sau abdomenul… tot timpul am fost plată”, spunea Ema pentru cancan.ro.

Ema Uta a ajuns unul dintre cei mai apreciați make-up artiști printre vedetele din România. Antonia și Loredeana Groza apelează adesea la serviciile ei.


„Când m-am apucat de machiaj, acum 15 ani, făceam și părul, realizam și coafurile clientelor. Dar în timp am decis să mă axez doar pe machiaj că e mai bine. Deci cred că aș fi făcut părul”, spunea Ema Uta într-un interviu pentru cancan.ro.

  • Reacția fanilor spune tot: “Măiculiță!” Ținuta minusculă în care Ema Uta și-a făcut apariția la un party

related posts

Modifică setările cookies