Alina Eremia, o finuță cu trolii ei. Ce i-a răspuns unui internaut care a acuzat-o că-și editează pozele de pe Instagram


Alina Eremia și-a propus să fie „zen” în 2023. A început bine anul, deși trolii de pe rețelele sociale nu au dispărut odată cu artificiile de Revelion. Cântăreața a fost luată la rost de unii urmăritori încă de la prima apariție în costum de baie din acest an.


La cât de penalizat ești pentru felul în care arăți (niciodată pe placul mulțimii), e clar ca lumina zilei că trebuie să eviți a te mai expune fără haine pe rețelele sociale. Sau să faci precum Alina Eremia, care nu dă doi bani pe ce spun cei din jur.

Cântăreața a fost luată la rost încă de la debutul noului an, la prima apariție în costum de baie

Arată mai bine nevastă-mea decât tine”, a comentat un internaut care, pesemne, face o plăcere din a privi femei mai „urâte” decât soția lui.

Altul a fost și mai critic, anunțând-o pe cântăreață că și-a dat seama de trucul la care a apelat ca să arate altfel decât în realitate.

Se cam vede editarea la piciorul drept superior, măi Alina!”, a scris fanul dezamăgit.

Răspunsul artistei a fost mai finuț decât te-ai fi așteptat în aceste situații, ceea ce demonstrează că cineva și-a propus să fie „zen” în 2023.

Mamă, ce vigilent..:)) De ce aș fi urcat o poză cu erori de editare? Asta e forma piciorului meu, așa imperfectă cum e. În mers, se mișcă carnea (sic!) pe tine”, a răspuns Alina Eremia pe Instagram. Sursa foto: @alinaeremia.

Made with Flourish

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Peste 36.400 de admiratori au apreciat postarea, iar cele mai multe comentarii sunt pozitive.

Alina Eremia a postat la story câteva imagini din timpul vacanței sale din ianuarie, unde a plecat împreună cu iubitul ei, Edi Barbu. Cei doi sunt împreună de mai mulți ani și formează un cuplu extrem de sudat.

Bărbatul, care practică mai multe sporturi extreme, a apărut în videoclipul piesei Noi și a fost sursa de inspirație a Alinei pentru piesa Aș da.

Fotografii: @alinaeremia

Vezi și VIDEO:   

  • Alina Eremia, o finuță cu trolii ei. Ce i-a răspuns unui internaut care a acuzat-o că-și editează pozele de pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies