Alina Eremia, imagine rară alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi la plajă


Alina Eremia se numără printre cele mai discrete vedete de la noi din țară în ceea ce privește viața personală. 


Deși este apreciată, are milioane de fani, iar melodiile ei devin rapid hit-uri, Alina Eremia rar vorbește despre bărbatul pe care îl iubește.

În cea mai recentă imagine postată pe contul de Instagram, Alina apare însă alături de Edi, fotografie rară, chiar dacă sunt de mai bine de 4 ani împreună. Cei doi s-au pozat la mare, iar fanii au fpst în extaz când i-au văzut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

♥️

A post shared by Alina Eremia (@alinaeremia) on

Recent, vedeta a vorbit însă despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Edi Barbu, un bărbat pe care l-a întâlnit în sala de sport și despre care a spus cu sinceritate că este cea mai importantă persoană din viața sa, alături de familie.

Edi și iubirea pe care i-a poartă au facut-o pe Alina să scrie piesa "Aș da": "Eram într-o seară acasă în fața pianului și, dintr-o joacă, am compus refrenul acestei piese. „Aș da” este o melodie extrem de personală, este una din cele mai sincere piese pe care le-am scris, dar și una dintre cele mai frumoase declarații pe care le-am făcut. Sunt sentimentele mele puse în versuri, sentimente atât de puternice pe care le poți compara cu dragostea mea pentru muzică. Ceea ce m-a inspirat este povestea de dragoste pe care o trăiesc în prezent alături de Edi. O data ce am știut despre ce va fi piesa, versurile au venit de la sine.", a declarat cântăreața în urmă cu 2 ani, în momentul lansării piesei.

Sursă foto: Instagram

  • Alina Eremia, imagine rară alături de iubit. Cum s-au pozat cei doi la plajă

related posts

Modifică setările cookies