"Alte persoane din showbiz mi-au zis de CRBL, ai grijă, e pervers, te face praf!" Cine și de ce spune asta?


Andreea Tonciu a ieșit de la Survivor, dar este în continuare atentă la tot ce se întâmplă în show. 


Deși Emil Rengle este cel care îi displace cu adevărat, Andreea are comentarii și la adresa lui CRBL:
 
"El e foarte singur, un om foarte dur (...) nu știu să spun dacă este sincer(...) poate că le priește că l-au trimis pe CRBL în exil, uite că au câștigat și se bucură (...) nu mi se pare că e atât de bun pe traseu, mi se pare că e aberant să spună de ce să mă trimiți pe mine la Insula Exilului? (...) Când am aflat că o să vină CRBL, am fost foarte fericită, am zis că e un om OK. (...) Spunând asta altor persoane din showbiz, toți mi-au zis, ai grijă, e pervers, te face praf (...) Uite, ajung la vorbele lor."
 
 
Cântăreţ şi dansator, CRBL a devenit cunoscut în anul 2000 ca membru al trupei Simplu. Este căsătorit cu coregrafa Elena Vascu din 2008. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Alessia Ecaterina, în vârstă de 11 ani. 
 
În anul 2020, artistul s-a mutat în Spania cu familia sa. Îi place viaţa de acolo, dar îi este dor și de România. Consideră însă că Marbella, regiunea din Spania în care locuieşte, este locul căruia îi poate spune „acasă, acum”.

Pe VOYO puteți vedea în premieră Survivor Extrashow, imediat după show-ul de la TV.  Prezentat de Zannidache, adică Zanni, câștigătorul ediției de anul trecut ”Survivor România”, show-ul ”Survivor: Extrashow”, o producție VOYO | Original, îți va oferi o extraporție de aventură.

Puteți vedea Survivor ExtraShow și miercuri, joi și vineri pe PRO2 

FOTO: CRBL INSTAGRAM

VEZI ȘI VIDEO:


 

  • Alte persoane din showbiz mi-au zis de CRBL, ai grijă, e pervers, te face praf! Cine și de ce spune asta?

related posts

Modifică setările cookies