Amber Heard și-a concediat avocata și mizează pe echipa de apărători a cotidianului „New York Times“


Dezamăgită de faptul că a pierdut ultimul proces în fața lui Johnny Depp, actrița a apelat la echipa de avocați care a câștigat un important proces de calomnie.


Amber Heard nu se lasă și vrea să riposteze în forță, după ce a fost nevoită să suporte umilința de-a fi pusă să-i plătească fostului soț 10 milioane de dolari pe care nici nu-i are!

În schimb, a găsit banii necesari să angajeze echipa de avocați ai cotidianului „New York Times“, David L. Axelrod și Jay Ward Brown, care a reprezentat publicația cu succes într-un proces de defăimare intentat de politiciana Sarah Palin. Cei doi lucrează pentru Ballard Spahr și au acoperit diverse cazuri, reprezentând jurnaliști, agenții de știri, companii și persoane fizice în litigii civile cu miză mare sau cazuri legate de Primul Amendament.

Ce se întâmplă cu avocata sa, Elaine Charlson Bredehoft, care a apărat-o în procesul de 6 săptămâni intentat de Johnny Depp în statul Virginia? Ei bine, momentan aceasta a fost concediată, întrucât nu și-a dovedit eficiența în lupta cu starul hollywoodian, verdictul procesului punând-o pe Amber Heard într-o lumină negativă, ca de altfel întreaga desfășurare a procesului.

Totuși, Bredehoft va fi folosită drept consultantă de către noii avocați ai lui Amber, pentru a le putea furniza mai lesne toate datele dosarului.

Purtătorul de cuvânt al lui Heard a declarat într-un comunicat: "Când vine vorba de protejarea dreptului fundamental al libertății de exprimare, privim decizia juriului - pentru a parafraza un citat celebru - nu "ca pe începutul sfârșitului, ci doar ca pe sfârșitul începutului". O instanță diferită justifică o reprezentare diferită, mai ales că acum ies la iveală atât de multe probe noi".

Heard, în vârstă de 36 de ani, a fost obligată să-i plătească fostului ei soț daune de peste 10 milioane de dolari, la sfârșitul procesului exploziv din iunie, când un juriu a decis că l-a defăimat pe Depp într-un articol de opinie publicat în „Washington Post“ în 2018.

FOTO: Profimedia

  • Amber Heard și-a concediat avocata și mizează pe echipa de apărători a cotidianului „New York Times“

related posts

Modifică setările cookies