De când a început procesul cu Johnny Depp, Amber Heard se simte „amenințată în fiecare zi, oamenii vor să mă omoare“


Chemată la bară pentru o ultimă declarație, actrița a dezvăluit că trăiește un adevărat coșmar, de la redeschiderea cazului de violență domestică în care ar fi implicat soțul său.


Tensiunile continuă să escaladeze între cele două tabere, care se luptă în justiție pentru a-și demonstra partea de adevăr. În timp ce Johnny Depp încearcă să facă lumină în dosarul în care a fost acuzat de violență conjugală și vrea să-și reabiliteze numele, Amber Heard încearcă să-și păstreze poziția, revenind cu aceleași declarații, pe care le nuanțează cu izbucniri emoționale, foarte convingătoare.

Într-un ultim impuls al echipei ei de avocați, Amber Heard a fost chemată din nou la bară, pentru a sublinia traumele prin care a trecut ca urmare a comportamentului fostului său soț. 

„În fiecare zi trebuie să retrăiesc trauma“, le-a spus ea juraților, lăcrimiând. „Poate este ușor de uitat, dar sunt o ființă umană“, a întărit ea, vizibil afectată, spunând că acest proces transmis în direct a fost o adevărată tortură pentru ea.

„Sunt hărțuită, umilită și amenințată în fiecare zi. Oamenii vor să mă omoare și îmi spun asta în fiecare zi. Oamenii vor să-mi bage copilul în cuptorul cu microunde și îmi spun asta“, a mărturisit îngrozită actrița. „Johnny m-a amenințat – mi-a promis chiar! –  că, dacă-l voi părăsi vreodată, mă va face să mă gândesc la el în fiecare zi pe care o am mai de trăit“.

La rândul său, Amber Heard a recunoscut că „Nu sunt o sfântă și nu încerc să mă prezint ca fiind una. Vreau ca Johnny să mă lase în pace. Nu merit asta, Vreau să merg mai departe, și-a încheiat ea pledoaria în fața juraților.

Nici Johnny Depp nu s-a lăsat mai prejos și a repetat același lucru pe care l-a reluat de mai multe ori în timpul procesului: „Niciun om nu e perfect, dar nu am comis în viața mea abuzul sexual sau fizic din toate aceste povești nebunești care spun că am făcut asta, a spus actorul de 58 de ani, care și-a dorit ca, prin acest nou proces, să arate care este adevărul și să-și salveze cariera de la declin.

FOTO: Profimedia

  • De când a început procesul cu Johnny Depp, Amber Heard se simte „amenințată în fiecare zi, oamenii vor să mă omoare“

related posts

Modifică setările cookies