Cât costă o rochie sau o geacă din garderoba vedetei

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Cântăreața este bine cunoscută pentru stilul ei vestimentar îndrăzneț, ținutele ei fiind spectaculoase, multe tinere și-ar dori să achiziționeze măcar un item din garderoba vedetei.

Artista a venit cu o veste incredibilă pentru fanele ei, aceasta le-a dezvăluit că își vinde o parte din haine, pe motiv că are prea multe, totodată, le oferă șansa femeilor să achiziționeze piesele vestimentare preferate la un preț accesibil.

„Dragilor, după cum știți, am o adicție pentru haine. De aceea, garderoba mea este plină de obiecte vestimentare pe care nu le mai port”, a scris cântăreața în descriere unui clip video postat pe contul ei de Instagram.

Prețurile hainelor sunt accesibile, dar variază de la piesă la piesă. În timp ce o geacă poate fi achiziționată pentru suma de 300 de lei, o fustă purtată de vedetă costă 70 de lei. Pe de altă parte, o pereche de încălțări sport Versace ajungela 600 de lei, iar o pereche de sandale Casadei sunt 500 de lei.

Sursă foto: Instagram