Un designer din Londra, licențiat în inginerie aeronautică, a inventat hainele care cresc odată cu copiii! Hainele se comercializează


Pentru mulți părinți, rapiditatea cu care sunt nevoiți să cumpere haine pentru copiii lor îi poate speria puțin și le poate crea probleme financiare. 


În plus, pentru că se pune problema sutstenabilității tot mai mult, se caută soluții pentru a limita consumul excesiv în industria vestimentară. Așa că, Ryan Yasin, un designer din Londra, licențiat în inginerie aeronautică, a venit cu o soluție pentru părinții care vor să cumpere mai puține haine, dar să continue să își îmbrace copiii adecvat. 

Yasin și-a folosit expertiza tehnică pentru a crea o linie de îmbrăcăminte pentru copii realizată pentru a se putea extinde șase dimensiuni. Astfel, i se poate potrivi unui copil de la șase luni până la trei ani. 

Pliurile permanente suprapuse permit hainelor să se întindă în exterior în direcții diferite, iar țesătura este rezistentă, impermeabilă și reciclabilă. Linia inovatoare pentru copii l-a transformat pe Yasin în  câștigătorul național din Marea Britanie al premiului James Dyson, un concurs de design studențesc de prestigiu.

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA MATERIALE EXCLUSIVE:

FOTO: SHUTTERSTOCK

related posts

Modifică setările cookies