De luni bune, Kanye West trebuie să facă față tuturor criticilor pe care le primește din partea internauților, în ceea ce privește modul în care o pune pe soția sa, Bianca Censori, să se îmbrace. Acum, criticile continuă, dar, de data aceasta, la un alt nivel.

Kanye West a fost acuzat de rasism și de antisemitism

În prima săptămână din luna aprilie, pe numele lui Kanye West a fost deschis un nou proces, la judecătoria din California. Conform documentelor, fostul soț al lui Kim Kardashian ar fi avut un comportament abuziv față de angajații de culoare.

Mai mult decât atât, rapper-ul l-a lăudat pe Adolf Hitler, spunând că este un „inovator”. Acuzațiile vin la doar câteva luni de când acesta a cerut scuze comunității evreiești, public, după ce a făcut mai multe remarci antisemite.

De data aceasta, Kanye este acuzat că le-a mărturisit unor elevi că este persecutat de evrei, iar Trevor Phillips, un fost angajat de-ai artistului, a precizat că a fost discriminat, hărțuit și sancționat de rapper.  

Kanye West ar fi amenințat copiii

În același proces, Kanye West a fost acuzat că i-ar fi amenințat pe unii din elevii săi că îi va închide în cuști și i-ar fi obligat să se radă în cap. Toate aceste acuzații nu fac nimic altceva decât să păteze și mai tare imaginea rapper-ului, care a avut enorm de suferit după divorțul de Kim Kardashian.

Travis Phillips îi cere acestuia despăgubiri în valoare de 35.000 de dolari și, potrivit avocatului acestuia, scopul dosarului este acela de a corecta toate nedreptățile la care a fost supus presupusa victimă.

 

Sursa foto: Getty Images