Regula pe care Bianca Censori trebuie s-o respecte cu sfințenie când e în preajma copiilor lui Kim Kardashian


Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Censori, actuala soție a lui Kanye West, umblă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, iar aparițiile ei indecente au șocat o lume întreagă. 


Transparentă, fără sutien sau chiar fără … chiloți în public! Bianca Censori le-a bifat pe toate și pare că n-are de gând să se oprească aici.

Singurele momente în care Bianca pune haine pe ea sunt cele în care apare alături de copiii lui Kim Kardashian. Motivul? Se pare că fosta doamnă West a trasat niște reguli clare pentru Bianca.

Daily Mail scrie că miliardara din clanul Kardashian l-a avertizat inclusiv pe Kanye și i-a cerut acestuia ca Bianca „să se acopere” în preajma celor patru copii ai lor. 

„Kim l-a instruit pe Kanye să nu o lase niciodată pe Bianca să se îmbrace așa în preajma copiilor”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru Daily Mail.

Până acum, Bianca a respectat cu sfințenie această directivă. Drept dovadă stau imaginile suprinse de paparazzi, în care nevasta lui Kanye umblă cu o geacă oversize, care o acoperă complet în partea de sus, alături de North West.

De fiecare dată când a fost surprinsă alături de copiii lui Kim Kardashian, Bianca o optat pentru ținute cuminți și nu și-a lăsat la vedere părțile intime. Din păcate pentru internauții oripilați de ținutele sale vulgare, Bianca petrece puțin timp în preajma copiilor lui Kanye.

Presa din UK scrie că actuala și fosta lui Kanye West au o relație amiabilă, iar Kim nu este deranjată de faptul că fiica ei mai mare iese în oraș cu tatăl ei și soția acestuia.

Totuși, surse mai spun că până și Kim este surprinsă de faptul că Kanye își lasă soția să iasă din casă „în halul ăsta”.

Kim și Kanye au patru copii: North (10 ani), Chicago (6 ani), Saint (8 ani) și Psalm (4 ani). Cei doi au divorțat în 2022, după 8 ani de mariaj.

Fotografii: Getty Images 

  • Regula pe care Bianca Censori trebuie s-o respecte cu sfințenie când e în preajma copiilor lui Kim Kardashian

related posts

Modifică setările cookies