Face ce face și ajunge, din nou, în mijloc scandalului. Kanye West este acuzat de hărțuire sexuală, de concediere abuzivă și de încălcarea contractului de Lauren Pisciotta, care a lucrat la una dintre firmele acestuia timp de doi ani.

Kanye West, trimis în judecată pentru hărțuire sexuală

La doar câteva săptămâni de când a fost dat în judecată de un fost angajat, Kanye West are parte de o nouă lovitură. Lauren Pisciotta îi aduce acestuia acuzații extrem de grave producătorului, dar și uneia dintre companiile sale.

Concret, Lauren susține că rapper-ul i-a trimis mesaje cu tentă sexuală și a sunat-o în timp ce întreținea relații intime. Mai mult decât atât, afirmă că a fost dată afară de Kanye West în anul 2022 și, deși ar fi trebuit să primească despăgubiri în valoare de trei milioane de dolari, nu a luat niciun ban.

Înainte de a colabora cu fostul soț al lui Kim Kardashian, aceasta era model pe o platformă pentru adulți, iar Kanye West i-ar fi oferit suma de un milion de dolari, în fiecare an, cu condiția să fie disponibilă la orice oră.

Lauren Pisciotta continuă seria declarațiilor, acuzându-l pe Kanye West de neplata salariilor, dar și de provocare intenționată de suferință emoțională.

Kanye West a fost acuzat de rasism și de antisemitism

La începutul lunii aprilie, Kanye West a fost acuzat de rasism și de antisemitism de un fost angajat. Documentele depuse la judecătoria din California arată că rapper-ul ar fi țipat, de mai multe ori, la angajații de culoare și an spus despre Adolf Hitler că a fost un „inovator”.

În anul 2023, Kanye West a cerut scuze comunității evreiești, după ce a făcut mai multe remarci antisemite. Chiar bărbatul care l-a dat în judecată susține că a fost de față atunci când rapper-ul a declarat că evreii vor să îl prindă, dar și că aceștia „îi fură toți banii”.

Din cauza remarcilor făcute, două brand-uri extrem de puternice, care colaborau cu Kanye, au încheiat contractele, iar acesta este nevoit să facă față unui val de critici interminabil.


Sursa foto: Getty Images