La spate dezgolită, iar în față acoperită cu o pernă. Bianca Censori, ridiculizată pentru o apariție ieșită din comun la aeroportul din Florența


Kanye West și Bianca Censori s-au întors în Italia, la Florența, reușind deja să atragă atenția tuturor, chiar la aeroport. 


Soția rapperului se pare că nu și-a împlinit somnul în timpul zborului și a ieșit cu perna din avion. În timp ce aștepta mașina, și-a sprijinit capul pe pieptul lui Kanye.

Dacă nu am cunoaște deja extravaganțele lui Censori, am crede că femeia chiar a dorit să mai tragă un pui de somn în mașină, de asta și-a luat perna cu ea. În realitate, este un accesoriu care face parte din ținută. Nu este prima dată când modelul de 29 de ani apare cu o pernă în public. Anul trecut, tot la Florența, ea a fost fotografiată pe stradă într-o ținută mulată nude și cu o pernă mov în mână. Se pare că tânăra vrea să păstreze tradiția.

Italienii nu s-au arătat prea entuziasmați de această apariție a celebrităților. Mulți au ridiculizat-o pe Censori, pe paginile de socializare:

„Săraca, trebuie să caute un loc unde să se culce cu perna aia în mână”;

„Biata fată, mereu în lenjerie intimă! Chiar nu-i poate cumpăra o fustă sau niște pantaloni scurți?”

„Cu toți banii pe care îi are nu-și poate cumpăra o pereche de pantaloni?”;

„Ce probleme au ăștia doi?”; „A fost diagnosticat cu tulburare bipolară de personalitate pe care spune că nu vrea să o vindece, pentru că i-ar suprima creativitatea”;

În ce-l privește pe Kanye West, cântărețul a optat de data aceasta pentru un costum alb, lăsându-și fața descoperită.

În urmă cu doar câteva zile, Bianca Censori a fost văzută la Melbourne, când s-a bucurat de o cină cu părinții ei, scrie news.com.au. Se știe că aceștia nu prea sunt încântați de aparițiile ei de-a dreptul jenante. Cu toate acestea, soția lui Kanye West nu le ascultă părerea.

West nu a zburat în Australia cu soția sa. Cântărețul și-a susținut fiica de 10 ani, pe North West, vineri seara, la Hollywood Bowl, când a cântat în concertul live „The Lion King” de la Disney.


Sursă foto: Instagram/ whoopsee.it


  • La spate dezgolită, iar în față acoperită cu o pernă. Bianca Censori, ridiculizată pentru o apariție ieșită din comun la aeroportul din Florența

related posts

Modifică setările cookies