Andreea Ibacka, fotografie adorabilă cu micuța Namiko. Cât de mult a crescut fetița


Andreea și Cabral Ibacka sunt foarte discreți atunci când vine vorba desprea viața de familie. 


Andreea și Cabral Ibacka sunt foarte discreți atunci când vine vorba desprea viața de familie. Nu i-au arătat până acum chipul fiicei lor, Namiko, iar fotogarfiile în care apare fetița sunt foarte rare. 

 

Recent, Andreea a postat pe contul ei de Instagram o imagine care i-a cucerit pe admiratorii ei. 

 

DESCHIDE GALERIA FOTO de mai jos pentru a vedea imaginile 

 

Fotografia în care o ține în brațe pe micuța ei a strâns peste 18.000 de aprecieri și sute de comentarii.  În imagine, nu i se vede chipul fetiței, iar acest lucru i-a contrariat pe unii internauți. 

 

"De ce ascundeti ghemotocul?", "Când o sa o vadă toată lumea pe bebelina??", "O arătați la majorat?", au comentat câțiva fani.

 

Cabral a  explicat în urmă cu puțin timp  pe blogul personal de ce au ales să nu o arate pe Namiko. 

 

Într-un articol intitulat ”Cum arată Namiko?”, Cabral încearcă să explice de ce preferă să respecte intimitatea familiei sale, în ciuda faptului că mulți fani sunt extrem de curioși. 

 

”Ieri ne întreba o tanti pe Insta dacă e mutantă, că de-aia nu-i arătăm și ei copila, pentru că ne e rușine cu ea. 

 

Altă cucoană, deșteaptă tare și ea, întreba cu un zâmbet insinuant dar tâmp dacă așteptăm să ne îmbogățească vreo revistă care să-și dorească să publice poza cu asta mică. 

 

O alta ne spunea înțepată că până și Prințul a pus copilul pe net, dar noi ne credem superiori până și Prințului, huo! 

 

Sigur, fiecare are dreptul să aibă orice așteptări atunci când dă „follow” unuia dintre conturile noastre.

 

Se poate aștepta să vadă copilul în imagine 360 de grade cu macro, cârpele din șifonier, se poate aștepta să vadă lista cu opționalele mașinilor pe care le avem sau poze cu exorbitante note de plată de prin cârciumi.

 

La naiba, unii mai nebuni ar putea aștepta să vadă și black on blondes!”, scrie Cabral pe blogul său. 

 

”Ca să nu ne mai lungim… nu ține nimeni copila la secret. Dar nici maimuțica de la circ nu facem din ea, că nu credem că e bine.

 

A, iar dacă citești doar unele comentarii pornite din faptul că în unele poze se mai vede câte o mânuță sau vreun crac de-al piticei… îți trece complet cheful de a o expune.

 

– A, ia uite ce albă e! Păcat, credeam că e mai exotică… [așa e, dezamăgire mare! Și tu care ai plătit bilete pentru exotică și ai primit doar ceva gen Fălticeni… normal că ești îndreptățită să comentezi!]

 

– Andreea, sigur e a lui Cabral??! Că e cam albă! [nu, bre, nu e a mea, apăi vezi și tu că e prea albă ca să fie a mea! Dar bine că te-ai prins tu imediat, Șerloc, că papagalul de mine s-a uitat la ea aproape șapte luni și nu s-a prins ce nu-i în regulă!]

 

Bine… acum hai să facem un pas în spate: apar la TV de 21 de ani. Nu mă uimesc comentariile astea, nu-mi iau vreun șoc și trebuie spus și că formează maxim 1% din interacțiunile online pe care le avem”, a completat soțul Andreei Ibacka în articolul menționat mai sus.

 

 

Vezi și: 

 

  • Andreea Ibacka, fotografie adorabilă cu micuța Namiko. Cât de mult a crescut fetița

related posts

Modifică setările cookies