Andreea Tonciu, petrecere de pomină de ziua ei! Ce ținută sexy a îmbrăcat bruneta


Andreea Tonciu și-a serbat ziua de naștere în avans și a avut parte de o petrecere pe cinste la un restaurant de fițe din Capitală. 


Bruneta împlinește 36 de ani, dar s-a serbat cu o zi înainte. Fosta concurentă din echipa Faimoșilor a ales o ținută sexy pentru petrecere și a dansat alături de invitați toată noaptea. 

Andreea a purtat o rochiță colorată și super scurtă, pe care a asortat-o cu o pereche de sandale verzi. Chiar dacă nu și-a etalat decolteul, rochia multicoloră i-a pus în valoare silueta armonioasă.

Vedeta a postat la InstaStories mai multe imagini de la petrecere. Printre invitați s-au numărat: Gabriela Lucuțar, o cunoscută antreprenoare, hair stylist-ul vedetelor Bassam Dabbas sau Otilia Bilionera, colega de la Survivor.

Andreea și-a etalat picioarele sexy și bronzate, iar la miezul nopții s-a unduit pe ritmuri orientale. 

Bruneta s-a pozat pe Instagram cu tortul, iar prietenii și fanii i-au lăsat nenumărate mesaje. Primul care a reacționat la postare a fost soțul Andreei, Daniel Niculescu. Acesta i-a lăsat un “te iubesc”, însoțit de câteva inimioare. 

“La mulți ani frumoasa mea fată. Mama te iubește mult!”, i-a scris și Maria Tonciu, mama Andreei. 

"La mulți ani, Andreea! Când ne-o fi mai rău să ne fie ca acum, nu ca atunci", a fost mesajul postat de Roxana Ciuhulescu, care a făcut parte tot din echipa Faimoșilor la Survivor România 2022

"La mulți ani, my love!", i-a scris și Otilia Bilionera, care a și postat o fotografie cu sărbătorita pe contul ei de Instagram.

Fotografii: Instagram

  • Andreea Tonciu, petrecere de pomină de ziua ei! Ce ținută sexy a îmbrăcat bruneta

related posts

Modifică setările cookies