Antonia, imagini impresionante de la sală, alături de Alex Velea. Vedeta se mândrește cu un posterior mai sexy ca al lui J Lo


Cu o zi în urmă, Antonia își anunța fanii de pe Instagram că urmează să “reintre în formă”, deși… arată la fel de bine ca întotdeauna.

Tag-uri: #Antonia #fitness

Și se vede că vedeta se ține de treabă. Antonia a postat câteva clipuri de la sala de fitness, acolo unde lucrează alături de Alex Velea. 

Artista este filmată în vreme ce face exerciții pentru posterior și picioare și pare un pic jenată de ipostaza în care se lasă surprinsă. “Asta e un pic jenant, dar sunt mândră de progresul meu”, a scris Antonia într-un instastory.

 

Antonia recunoaște că cel care a inspirat-o să facă sport este chiar Alex Velea. “Am învățat de la cel mai bun @iamvelea, așa cum au făcut-o mulți. Te iubesc! Te admir mult! Din multe puncte de vedere…”, i-a transmis Antonia pe Instagram. 

Deși recunoaște că arată bine, Antonia își dorește și mai mult de la aspectul său fizic: “Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Măria Bircianu și Marius Mitrache", spunea Antonia într-un interviu.

 

  • Antonia, imagini impresionante de la sală, alături de Alex Velea. Vedeta se mândrește cu un posterior mai sexy ca al lui J Lo

related posts

Modifică setările cookies