Antonia, mesaj dur pe rețelele de socializare. Artista a răbufnit pe Instagram


Antonia a răbufnit pe Instagram, după ce mai mulți prieteni apropiați nu i-au urat Mayei la mulți ani.


Antonia a sărbătorit recent ziua fetiței sale, Maya, dar se pare că nu toți oamenii dragi i-au fost alături, așa cum se aștepta. Artista a publicat un mesaj pe pagina de Instagram cu ocazia micuței, dar simplul fapt că unii oameni doar au apreciat postare, nu i-au scris și în privat, a supărat-o pe artistă.

Cântăreața a făcut mai apoi un Instastory în care și-a spus supărarea:

„Cine mă cunoaște personal, știe că ziua Mayei este o zi specială pentru mine și tot ce este legat de Maya este un subiect sensibil. Vă mulțumesc pentru gestul de a-I ura „la mulți ani”, înseamnă foarte mult pentru mine, iar cei care știu treaba asta și au văzut postările mele mi-ați dat chiar și like, dar tot nu mi-ați scris nimic, lucrul acesta spune multe despre voi. Mă mir foarte mult, pentru că sunt câțiva dintre voi care sunteți părinți și mă așteptam să fiți mai sensibili și mai buni, cu cât mai mult este un suflet de copil și până la urmă este un gest super mic care nu doare să îl faci, ceea ce duce la o singură concluzie, că sunteți răutăcioși și falși.

Momente de genul ăsta mă fac să-mi pară rău că am împărțit treburi intime cu anumiți oameni și că m-am deschis față de ei… ei cunosc durerile mele, dar, de fapt, nu le-au păsat nicioddată, dacă nici măcar unui copil nu poți să îi spui „La mulți ani”. Pentru cei care îi cunosc personal. Aveți mare grijă la prieteniile false! Unii dintre ei se pot preface foarte bine!"

Sursă Instagram

  • Antonia, mesaj dur pe rețelele de socializare. Artista a răbufnit pe Instagram

related posts

Modifică setările cookies