Antonia s-a filmat într-o ipostază bizară și a postat imaginile pe net, spre deliciul fanilor


Mulți spun că este cea mai frumoasă femeie din România și puțini sunt cei care îi pot contrazice :) Antonia este foarte conștientă de atuurile sale fizice, așa că din când în când își permite să facă “glumițe” cu fanii, în care să își arate și părți mai puțin atrăgătoare :) 

Tag-uri: #Antonia #cosuri

Într-un moment de sinceritate, Antonia le-a mărturisit fanilor că acum, la maturitate, are mai multe coșuri decât în adolescență. Vedeta spus că are erupții pe piele în fiecare lună, la menstruație și le-a arătat fanilor tenul ei... cu un singur coș :) . Apoi, spre amuzamentul tuturor, și-a filmat și “gușa” în straturi :)

Înainte de această postare, vedeta însă și-a arătat din nou latura sexy, într-un body îndrăzneț cu multe decupaje.

De curând, Antonia și-a etalat corpul sculptat la plajă, în Mykonos. Pasionată de fitness, ca și partenerul său Alex Velea, cântăreața se mândrește cu un abdomen cu o mulsculatura bine definită și cu un posterior tonifiat.

Deși recunoaște că arată bine, Antonia își dorește și mai mult de la aspectul său fizic: “Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Măria Bircianu și Marius Mitrache", spunea Antonia într-un interviu.

  • Antonia s-a filmat într-o ipostază bizară și a postat imaginile pe net, spre deliciul fanilor

related posts

Modifică setările cookies