Antonia, selfie în costum de baie în oglindă. Cum arată corpul vedetei, intens lucrat la sală


Antonia a profitat de vremea bună din weekend și a ieșit la bronzat. Spre încântarea fanilor, vedeta a postat pe Integram o imagine în costum de baie, cu corpul ei sculptat.


Nu este de mirare că arată impecabil. Antonia, ca și partenerul ei Alex Velea, este pasionată de fitness și nu ratează nicio ședință la sala de gimnastică. Cântăreața și-a etalat corpul perfect într-un costum de baie în două piese, cu model animal print.

 

Antonia pare că ar fi ieșit la plajă chiar pe propria terasă, alături de Alex Velea. 

 

În urmă cu aproape două luni, artista își anunța fanii că “reintră în formă”, deși… nu pare că ar fi ieșit vreodată :)

Mai demult, aceasta spunea într-o postare pe Instagram că fitnessul este cea de-a doua pasiune a sa. “Mă consider norocoasă și din acest punct de vedere, cu fitness-ul. Alex mă motivează foarte mult. Deci, îți mulțumesc, Alex Velea!”, spunea Antonia într-un interviu pentru revista Viva. 

Deși recunoaște că arată bine, Antonia își dorește și mai mult de la aspectul său fizic: “Vreau să am corpul mult mai tonifiat, cu o masă musculară mai mare, de aceea lucrez constant la sală cu Alexandru și cu antrenorii noștri, Ana-Măria Bircianu și Marius Mitrache", spunea Antonia într-un interviu.

  • Antonia, selfie în costum de baie în oglindă. Cum arată corpul vedetei, intens lucrat la sală

related posts

Modifică setările cookies