Antonia, sexy în nisip. Vedeta le-a arătat fanilor săi unul dintre micile sale defecte


Antonia a postat pe Instagram poate cea mai sexy poză de anul ăsta, încercând să demonstreze că și ea are mici imperfecțiuni, ca orice femeie.

Tag-uri: #Antonia #vergeturi

Însă nimeni nu a mai observat ce voia să zică Antonia, la cât de sexy era ipostaza în care artista s-a lăsat fotografiată. 

Antonia a pozat așezată în nisip, într-o pereche de bikini minusculi, care i-au lăsat posteriorul la vedere. Vedeta a postat imaginea needitata ca să le arate fanilor că nici ea nu este perfectă: are câteva vergeturi pe fese. Însă foarte puține persoane au observant acest detaliu nesemnificativ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Type ???? if u have stretch marks! ???? ????: @stefandani

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

“Superbă, modestă, OM. Te felicit pentru ceea ce ești, pentru alegerea pe care ai făcut- o ( Alex) , pentru frumoasa familie pe care o ai”, i-a scris o admiratoare. 

Deși mulți o consideră femeia perfectă, și Antonia este uneori nemulțumită de cum arată. Dovada stă faptul că vedeta și-a îmbunătățit aspectul fizic la începutul anului, când și-a pus silicoane.

 "Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, "Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a spus în februarie Antonia, pe contul său de Instagram.

  • Antonia, sexy în nisip. Vedeta le-a arătat fanilor săi unul dintre micile sale defecte

related posts

Modifică setările cookies