Antonia și Ana Morodan s-au duelat în decolteuri sexy la premiera Miami Bici


Filmul produs de Codin Maticiuc, Miami Bici, a avut premiera în București, iar vedetele din showbizul românesc s-au întrecut în ținute sexy.


Antonia a surprins prin simplitatea ținutei pe care a ales-o pentru acest eveniment. Cântăreața a ales să vină într-o banală pereche de blugi și un tricou alb mulat, care i-a pus în valoare decolteul sexy. Antonia a venit la film însoțită de partenerul sau, Alex Velea.

Influencerița Ana Morodan a fost una dintre atracțiile serii: spre deosebire de Antonia, aceasta a avut un look stylish. Ana a arătat ca o adevărată divă, din alte vremuri. Stilul retro i se potrivește perfect.

La eveniment a venit și Inna, care a avut un look relaxat: a venit în jeanși, un top cu vedere la abdomen și o jachetă de piele.

„Miami Bici” este o comedie savuroasă, filmată în cea mai mare parte în Statele Unite, care urmărește călătoria peste ocean, plină de peripeții, a lui Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima). Ei pleacă la Miami în mijlocul iernii, pentru a trăi atât „visul american”, cât și visul românesc de a se îmbogăți rapid. Odată ajunși în Statele Unite, cei doi întră într-o situație complicată din cauza lui Mișu, un român de cea mai joasă speță, stabilit în Florida, care deține afaceri suspecte. 

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

 

  • Antonia și Ana Morodan s-au duelat în decolteuri sexy la premiera Miami Bici

related posts

Modifică setările cookies