Antonia și Maya, primul pictorial împreună. Imaginile care i-au cucerit pe internauți


“Trup micuț, inimă mare” este hashtagul pe care Antonia îl folosește pe Instagram de fiecare dată când postează o fotografie cu fiica ei, Maya. Fanii sunt uimiți însă de frumusețea fetiței. 


Recent, artista de 32 de ani și-a îndeplinit un vis și a realizat primul pictorial alături de fetița ei. Antonia și Maya sunt protagonistele copertei VIVA! de august.

“Au ieșit niște fotografii speciale pentru mine, de suflet, și mă bucur că Maya are prima ei copertă!”, a declarat Antonia pentru VIVA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Pe lângă imaginile care i-au cucerit pe fanii, Antonia a făcut mărturisiri despre relația mamă-fiică și despre ce înseamnă să fii părinte la distanță. 

Maya este fiica Antoniei din căsnicia cu Vincenzo Castellano, iar după separarea celor doi, fetița a rămas să locuiască cu tatăl ei și bunicii în Italia. 

“De regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a dezvăluit Antonia potrivit sursei menționate mai sus. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)

Artista a mărturisit că i-a fost foarte greu să nu o aibă aproape pe Maya în toți acești ani și că a depus eforturi pentru a fi implicată în viața și educația ei. 

“Este un subiect delicat și dificil pentru mine. Nu a fost deloc ușor să fiu implicată de la distanță în viața și educația ei. Mai ales că era destul de mică. Acum este mai mare și lucrurile, teoretic, sunt puțin mai ușoare, pentru că înțelege altfel totul. Încerc să îi fiu aproape în toate momentele esențiale din viața ei și merg în Italia. În rest, vorbim mult pe online și sunt aproape de ea așa, oricât de complicat este. Și dureros, de cele maimulte ori. Sunt sigură că se vor așeza lucrurile așa cum trebuie”, a mai spus Antonia. 

Fetița care va împlini 11 ani în august este de o frumusețe rară, iar comentariile au curs pe bandă rulantă la fotografia postată de Antonia. 

“Maya este o frumusețe de nedescris!”, “Așa mamă, așa fiică!”, “Doamne, ce copil frumos!”, “Sunteți uimitoare!”, “Cea mai frumoasă copertă!”, “M-am topit când am văzut poza asta”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. 

Fotografii: Instagram

  • Antonia și Maya, primul pictorial împreună. Imaginile care i-au cucerit pe internauți

related posts

Modifică setările cookies