Apariție ca pe podiumurile de modă pentru Irina Shayk. Cum a fost surprins modelul într-o zi obișnuită


Irina Shayk și-a pus în evidență silueta de invidiat cu ajutorul unei rochii roșii, extrem de sexy.


Modelul de 34 de ani a fost surprins de paparazzi în timp ce se afla pe străzile din West Village, îmbrăcată parcă pentru o defilare de modă.

Irina Shayk s-a întâlnit zilele trecute cu Bradley Cooper, tatăl fetiței ei. Cei doi s-au revăzut în mod amical, după ce în iunie 2019 au pus capăt unei relații care a durat patru ani.

Frumoasa rusoaică și actorul împart custodia micuței Lea, mai ales că locuiesc în același oraș, iar acest fapt le permite să fie prezenți constant amandoi în viața copilei. 

Modelul Irina Shayk a vorbit cu jurnaliștii de la British Vogue, atât despre cariera ei fulminantă, cât și despre viața privată. Rusoaica a dezvăluit că viața fără Bradley Cooper e altfel decât o știa și nu s-a ferit să recunoscă faptul că întâmpină greutăți.

„Două persoane grozave nu trebuie să formeze un cuplu perfect. Cred că am fost foarte norocoși să experimentăm ceea ce a fost între noi. Viața fără B e complet diferită”, a spus Irina Shayk, care are grijă singură de fiica lor, Lea De Seine (3 ani).

sursa foto: ProfiMedia, Getty Images

Vezi mai multe fotografii în GALERIA FOTO de mai jos. 

Vezi și: 

  • Apariție ca pe podiumurile de modă pentru Irina Shayk. Cum a fost surprins modelul într-o zi obișnuită

related posts

Modifică setările cookies