Apariția de la Arcul de Triumf care a oprit traficul și respirația șoferilor. Brazilianca a făcut furori într-o ținută incendiară


Izabel Goulart este unul dintre cele mai apreciate modele internaționale și evident că nu putea lipsi de la Paris în timpul desfășurării Săptămânii Modei. Vedeta a luat parte la mai multe evenimente și ședințe foto, iar pe fani i-a ținut la curent cu postările de pe Instagram.


De data aceasta, Izabel și-a surprins cei 4.5 milioane de followeri de pe Instagram cu un clip filmat în fața Arcului de Triumf. Îmbrăcată într-o ținută incendiară, mulată și cu decupaje, Izabel a atras atenția șoferilor, care cu greu s-au mai putut concentra la trafic. Izabel a renunțat și la jachetă și a defilat în fața Arcului de Triumf ca și cum ar fi la un show de modă. 

 

În vârstă de 37 de ani, Izabel Goulart este posesoarea unui corp perfect, pentru care muncește din greu. Nu doar genele sunt “de vină” pentru silueta incredibilă a lui Izabel -  aceasta are o dieta echilibrată și face sport intens.

Modelul a dezvăluit că atunci când nu călătorește, gătește “în fiecare zi” și are grijă să includă în dieta ei “multe fructe, legume și proteine”.  “Când ies în oraș, aleg cea mai sănătoasă variantă de pe meniu”.

În ceea ce privește sportul, aceasta încearcă să combine cât mai multe tipuri de mișcare, de la cardio, exerciții cu greutăți, kickboxing, Pilates până la jogging.

“Le spun antrenorilor mei personali să mă pregătească că și cum aș fi un sportiv profesionist”, spune modelul.

 

Share în bucate cu Alex Petricean - Păstrăv în papiotă

  • Apariția de la Arcul de Triumf care a oprit traficul și respirația șoferilor. Brazilianca a făcut furori într-o ținută incendiară

related posts

Modifică setările cookies