Izabel Goulart, imaginea perfecțiunii în costum de baie! Fanii i-au transmis că merită o distincție: „Muza verii!”


Izabel Goulart păstrează tradiția și nu sare peste vacanța din Mykonos nici vara aceasta. Brazilianca înzestrată cu un trup fenomenal își răsfață fanii cu ipostaze din ce în ce mai provocatoare. 


Izabel Goulart în costum de baie e un vis, iar fanii s-au pus de acord că merită o distincție. Mulți au numit-o: „muza verii” sau „cea mai frumoasă femeie din lume”. 

Un lucru e cert, nimeni nu pozează în costum de baie așa cum o face topmodelul brazilian. (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos)

Izabel va împlini 39 de ani în toamnă, dar arată ca o puștoaică. Atitudine de topmodel, picioare interminabile, talie de viespe, brațe tonifiate, bronz de milioane și o flexibilitate cum rar vezi… cu asta se delectează cei peste 4,5 milioane de urmăritori ai vedetei pe Instagram. 

Iubita lui Kevin Trapp a postat mai multe imagini în care apare în ipostaze incitante, iar fanii nu au mai contenit cu laudele.

„Întotdeauna perfectă!”, „Arată ca o sculptură!”, „Femeie, tu nu ai defecte?”, „Zeița frumuseții”, „Mulțumim Brazilia!”, „Nu ești din lumea asta!”, „Ce ar mai putea fi spus după imaginile astea?”, „Wow, cât de norocos este Trapp!”, „Doamne, ce perfecțiune!”, „Ești regina verii!”, „O să-mi fac un afiș cu tine și o să-l pun deasupra patului ca să-mi amintesc cât de important este să fac sport în fiecare zi”, sunt câteva dintre mesajele primite de Izabel. 

Izabel nu sare niciodată peste exercițiile de yoga, nici măcar atunci când este în vacanță. Izabel Goulart face parte din elita modellingului international și este una dintre cel mai bine plătite modele din lume. Brazilianca o avere de peste 5 milioane de dolari. 

Fotografii: Instagram @izabelgoulart

  • Izabel Goulart, imaginea perfecțiunii în costum de baie! Fanii i-au transmis că merită o distincție: „Muza verii!”

related posts

Modifică setările cookies