Cum se pregătește cel mai sexy fotomodel brazilian pentru Carnavalul de la Rio.Ținuta lui Izabel Goulart le-a tăiat respirația fanilor


Izabel Goulart, unul dintre cele mai sexy modele braziliene, a început deja pregătirile pentru Carnavalul din Rio de Janeiro. Fostul îngeraș Victoria's Secret a publicat pe rețelele sociale mai multe fotografii cu ținută sa de carnaval, impresionând cu fizicul de invidiat.


Carnavalul este menit să sărbătorească începutul Postului Mare catolic și se va desfășura în toată Brazilia, dar festivitățile din Rio de Janeiro și Salvador de Bahia sunt de departe cele mai mari. 

Pregătită pentru sărbătoarea din acest an, modelul brazilian Izabel Goulart (38 ani) a postat miercuri pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii și un videoclip în care își arată silueta incredibil de tonifiată într-o ținută ale carei detalii impresionează privitorul. Îmbrăcată într-un costum de baie alcătuit din mai multe bucăți din alamă, prinse cu un lanț auriu ce imită mânerul unei săbii, coada unei sirene, o scoică, precum și alte elemente din ocean, Isabel Goulart pare o adevărată regină războinică, asemenea descrierii sale. 

 Pe lângă fotografiile explosive, modelul brazilian a a publicat și un videoclip în care a făcut mai multe mișcări senzuale de dans, etalându-și costumul și corpul din toate unghiurile.

Nu este de mirare că Izabel a optat pentru un costum atat de sumar, întrucat Carnavalul de la Rio este cunoscut pentru ținutele excentrice, colorate, pline de detalii strălucitoare, care pun în evidență corpul dansatoarelor ce se mișcă pe ritmuri de samba.

Sursă foto: Getty

  • Cum se pregătește cel mai sexy fotomodel brazilian pentru Carnavalul de la Rio.Ținuta lui Izabel Goulart le-a tăiat respirația fanilor

related posts

Modifică setările cookies