Are 47 de ani, dar ar putea fi oricând confundată cu o adolescentă. Charlize Theron, superbă la Disneyland


În urmă cu 16 ani era desemnată “cea mai sexy femeie în viață” de către revista Esquire, însă și acum ar putea fi numită așa, fără probleme. Charlize Theron pare că întinerește odată cu trecerea anilor.

Tag-uri: #Charlize Theron

Actrița în vârstă 47 de ani a fost surprinsă alături de prieteni și familie la Disneyland, California, purtând urechiușe Winnie the Pooh. Îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți din denim, un tricou simplu negru și un hanorac albastru, Charlize putea fi lejer confundată cu o puștoaică. Vedeta părea că se bucură din plin de ziua petrecută alături de cei dragi, zâmbind în majoritatea ipostazelor.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Îmi place mai mult să fiu mamă decât să fiu actriță sau producător. Și nu aș fi crezut vreodată că o să spun asta. În prezent, tot ce fac se învârte în jurul copiilor mei și pot lucra doar atunci când ei sunt în vacanță, deci probabil că filmez pe undeva pe caniculă”, spunea vedeta într-un interviu.

“În 10 ani, poate că o să zbor pe 3 continente și o să regizez vreun show tv, dar deocamdată asta nu este o opțiune în viața mea de acum”, a mai spus Charlize.

Deși este una dintre cele mai frumoase și admirate femei din showbiz, Charlize Theron este singură de ani de zile, lucru pe care, de altfel, l-a recunoscut de mai multe ori. Vedeta mărturisește că iese rar la întâlniri, iar o relație stabilă și oficială nu a mai avut din 2015, de când s-a despărțit de Sean Penn.

Tabloidele însă au aflat ceva “picant” din viața actriței. Se pare că totuși ar mai fi fost implicată într-o relație.

Conform US Weekly, aceasta s-a întâlnit cu modelul Gabriel Aubry (45 de ani), celebru pentru relația să cu Halle Berry, cu care are și o fiică de 14 ani, Nahla. 

 

Charlize Theron are, la rândul ei, două fetițe adoptate: Jackson (10 ani) și August (8 ani). 

Charlize este complet dedicată celor doi copii ai ei. În urma cu câțiva ani actrița a dezvăluit că Jackson, care s-a născut băiat, spune că este, de fapt, fetiță. "Da, și eu am crezut că este băiat. Până când într-o zi m-a privit în ochi și mi-a spus: < Eu nu sunt băiat. Sunt fată!> Avea 3 ani pe atunci. Asta a fost, iar acum am două fetițe superbe, pe care, că orice părinte vreau să le protejez și să le văd fericite. 

Nu eu sunt cea care decide cine vor să fie copiii mei. Treaba mea că părinte este să mă bucur de copiii mei, să-i iubesc și să mă asigur că au tot ceea ce le trebuie că să fie fericiți. Voi face tot ceea ce pot că fetele mele să aibă dreptul de a alege ceea ce vor să fie", a declarat actrița citată de Daily Mail. 

  • Are 47 de ani, dar ar putea fi oric&acirc;nd confundată cu o adolescentă. Charlize Theron, superbă la Disneyland

related posts

Modifică setările cookies