Spune că e abstinentă de ani de zile și nu iese la întâlniri, dar paparazzii au dat-o de gol. Cu cine se iubește Charlize Theron


Charlize Theron este extrem de discretă când vine vorba despre viața ei sentimentală, iar dacă nu ar exista paparazzii să o surprindă din când în când în compania vreunui bărbat, chiar am putea să o credem când spune că este abstinentă și nu iese la întâlniri :)


Este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, însă în urmă cu câțiva ani șoca pe toată lumea când spunea că “nu a mai avut un iubit de 5 ani de zile”. Nu că ar duce lipsă de pretendenți. Însă actrița s-a dedicat în totalitate celor două fete pe care le-a adoptat, așa că nu a mai avut timp și de… iubit :)

”Am mai fost la niște întâlniri, dar de cinci ani nu am mai avut niciun iubit”, mărturisea acum doi ani actrița, la The Drew Barrymore Show. 

 

”Pot să spun asta despre viața mea: nu mă simt singură. Este muncă grea să fii părinte, dar la finalul zilei, când mă duc la culcare îmi zic: nu mi-aș dori că ziua să fie altfel decât este”.

Însă lucrurile pare că s-au mai schimbat de atunci. Paparazzii au fost pe urmele ei, iar acum avem dovada că anul trecut actrița a fost într-o relație cu modelul francez Gabriel Aubry. 

Charlize pare să aibă o slăbiciune pentru fotomodele, având în vedere că ultima sa cucerire este tot din domeniul modellingului. Actrița în vârstă de 47 de ani a fost fotografiată de paparazzi tinându-se de mână cu modelul Alex Dimitrijevic, despre care însă nu se cunosc prea multe lucruri. Acesta a pozat pentru câteva branduri cunoscute, însă nu este un nume sonor în domeniu.

Însă pentru Charlize Theron prioritatea numărul 1 sunt fiicele sale. “Îmi place mai mult să fiu mamă decât să fiu actriță sau producător. Și nu aș fi crezut vreodată că o să spun asta. În prezent, tot ce fac se învârte în jurul copiilor mei și pot lucra doar atunci când ei sunt în vacanță, deci probabil că filmez pe undeva pe caniculă”, spunea vedeta într-un interviu.

“În 10 ani, poate că o să zbor pe 3 continente și o să regizez vreun show tv, dar deocamdată asta nu este o opțiune în viața mea de acum”, a mai spus Charlize.

  • Spune că e abstinentă de ani de zile și nu iese la întâlniri, dar paparazzii au dat-o de gol. Cu cine se iubește Charlize Theron

related posts

Modifică setările cookies