Charlize Theron, Jackie Chan și alte vedete care au crescut în familii cu părinți infractori


Sunt celebri, cu zeci de premii în palmares și cu o reputație bună, însă nu se pot mândri cu părinții lor, judecați pentru jafuri sau crime. Iată câteva vedete de la Hollywood care nu au avut o copilărie prea ușoară, marcată de probleme în familie. 


Woody Harrelson

În cariera sa, a jucat câteva roluri de criminal, însă cine ar fi crezut că actorul are chiar în familia sa un asasin profesionist. Woody Harrelson avea 11 ani, când a aflat că tatăl său a fost condamnat pentru crimă. Părinții lui Woody au divorțat când el avea doar trei ani. Mama actorului și-a crescut singură cei trei copii și nu a vorbit niciodată rău despre tatăl lor.  Bărbatul a fost un asasin plăti și a fost condamnat pentru uciderea unui judecător din Texas. Woody și-a vizitat adesea tatăl, chiar dacă știrile despre infracțiunile tatălui l-au durut foarte mult. În 2007, Charles Harrelson a murit în închisoare la vârsta de 68 de ani.

Lindsey Lohan

Mulți o cunosc pe Lindsay Lohan nu doar ca pe o o actriță, cântăreață și fotomodel, dar ca pe o persoană scandaloasă. Nu de puține ori celebritatea de la Hollywood a fost prinsă beată la volan, a fost în centrul unor scandaluri, ajungând chiar și în arest. Actrița a mărturisit că viața ei a devenit așa din cauza faimei timpurii, dar și a părinților. Michael și Dina Lohan se certau des, separându-se, apoi se împăcau. Tatăl vedetei avea probleme cu alcoolul și drogurile, fiind și foarte violent. La sfârșitul anilor 1990, Michael a intrat în închisoare pentru tranzacții ilegale. El a fost eliberat înainte de termen, dar apoi s-a întors la închisoare pentru comportament inadecvat, conducere în stare de ebrietate și violență în familie.

Jackie Chan

Jackie Chan este fără doar și poate unul dintre cei mai talentați și cunoscuți actori la nivel mondial. El este cunoscut, de asemenea, și pentru actele de caritate pe care le face. Acum câțiva ani, a fost numit președinte al Comitetului Național Antidrog din China. Este posibil să fi fost de acord să preia această funcție și din cauza traumei pe care a trăit-o în copilărie. Tatăl lui Chan a lucrat în poliție, însă a avut o aventură cu o infractoare și a fost condamnat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Acum cinci ani, fiul actorului, Jaycee Chan, a fost condamnat la şase luni de închisoare pentru acuzaţii legate de droguri. 

Leighton Meester

Leighton Meester, cunoscută pentru rolul lui Blair Waldorf din serialul „The Gossip Girl” a crescut și ea într-o familie care a avut probleme cu legea. Părinții lui Leighton au fost implicați în traficul de droguri din Jamaica în America. Când poliția i-a reținut, mama actriței era însărcinată. Leighton s-a născut în închisoare, după care a fost crescută de bunica ei. Connie Meester a fost eliberată înainte de termen și a încercat să se întoarcă la viața ei obișnuită. Ea a făcut tot posibilul pentru ca Leighton să devină celebră, iar după succesul obținut de aceasta cu serialul „Gossip Girl” a început să ceară tot mai mulți bani de la fiica ei. Leighton a aflat că mama îi cheltuia economiile pe substanțe ilegale și mergea des la saloane de înfrumusețare și nu se ocupa deloc de fratele ei bolnav. Actrița a dat-o în judecată pe mama ei și a câștigat tutela asupra fratelui mai mic.

Tobey Maguire

Tobey Maguire, cunoscut în toată lumea pentru rolul Omului Paianjen a avut o copilărie marcată de divorțul părinților și de lipsuri materiale. Tată actorului a comis o infracțiune din disperare. El a jefuit o bancă pentru că avea nevoie urgent de bani pentru tratamentul surorii sale, aflată pe moarte, după cum le-a declarat polițiștilor.  

Charlize Theron

Charlize a avut o copilărie foarte dificilă, așa că de mulți ani a preferat să nu vorbească despre asta. Se știa că de la vârsta de 15 ani actrița a crescut fără tată, care, potrivit ei, a murit într-un accident de mașină. Această versiune a fost considerată oficială până când Theron a decis să aibă o conversație sinceră și să povestească ce s-a întâmplat cu adevărat cu mulți ani în urmă. Tatăl actriței era violent și avea probleme cu alcoolul. Într-o zi a venit beat acasă și a început să le amenințe pe Charlize și pe mama ei că le împușcă. Când acestea s-au închis într-o cameră, bărbatul a început să tragă în ușă. Într-un mod miraculos, gloanțele le-au ocolit. Apoi, mama actriței a luat și ea o armă și l-a împușcat mortal pe soțul ei. Ea nu a fost condamnată pentru crimă, pentru că a acționat în legitimă apărare. 

Sursă foto: Instagram: woodyharrelson, lindsaylohan, jackiechan, tobeymaguireofflcial, itsmeleighton,charlizeafrica

Vezi și: Învață cele mai populare dansuri de pe TikTok

  • Charlize Theron, Jackie Chan și alte vedete care au crescut în familii cu părinți infractori

related posts

Modifică setările cookies