Are corp în formă de clepsidră, dar poartă aceleași haine că modelele. Kim Kardashian și Winnie Harlow, în aceeași ținută


Celebră pentru formele sale voluptoase și pentru posteriorul sexy, Kim Kardashian poartă ținute care să îi evidențieze trupul tip clepsidră.


Cu o talie de vispe, un bust generos și un posterior celebru în întreaga lume, Kim Kardashian face furori cu formele sale sexy. Una dintre cele mai vânate vedete de către paparazzi, Kim știe că succesul ei are legătură și cu outfiturile provocatoare pe care le poartă. Deși multe femei încearcă să își ascundă posteriorul mai mare, ea și-l accentuează prin ținute ultra mulate. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Costa Rica ???????? last week

O postare distribuită de Kim Kardashian West (@kimkardashian) pe

La una dintre cele mai recente apariții, vedeta de reality show a defilat într-o rochie din spandex ultra mulată verde, în care s-a afișat și modelul Winnie Harlow. Deși este aceeași ținută, rochia arată total diferit pe siluetele celor două vedete. 

 

 

Regina Instagramului, Kim Kardashian influențează milioane de tinere cu alegerile sale vestimentare. Urmărită de 143 de milioane de oameni, vedeta este copiată de admiratoarele sale. Se spune că cea mai celebră dintre surorile Kardashian ar câștiga fabuloasa sumă de 500.000 de dolari pentru o singura postare publicitară pe Instagram.

Aproape la fel de bine caștigă și sora să cea mai mică, Kylie Jenner, desemnată anul acesta de catre revista Forbes drept cea mai tânără milionară, care și-a câștigat averea pe cont propriu.

Mai multe imagini in galeria foto.

  • Are corp în formă de clepsidră, dar poartă aceleași haine că modelele. Kim Kardashian și Winnie Harlow, în aceeași ținută

related posts

Modifică setările cookies